Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgrzeszyłbym, jakbym nie spotkał się z Wami 1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. Tornado10. Bujo11. popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 To się dopisuj, czy z wolnej stopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja chyba wtedy akurat mam ferie... Jaaa ... ile bym dał za to ?źeby mieć ferie!!!! zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześć Nigdy na Bobrze nie łowiłem. Mo?źe ktoś opisać muchy jakie się tam stosuje o tej porze roku co zlot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 myślę ze pijawki, ślajzurki ew nimfy jak kto lubi walcować na babajagę nie sa złym wyboremPoprosze igora, by w wolnej chwili coś podpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kuba proszę dopisz mnie + kolegę i Daniela Wirka - zgarniemy Cię Daniel z Nowej oczywiście jeśli się piszesz 1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. kolega woblera12910. Tornado11. Bujo12. popper13. Daniel Wirek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 SPOKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Pablom, Fatso, Ruszamy razem w Wa-wy? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 da się razemnie widzę przeciwwskazańFatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Rozmawiałem z Igorem, liste trzeba powoli zamykać jest limitowana ilośc miejsc.chyba, ze ktoś się pisze na śpiw?łr i materac, za symboliczną opłatą, to wtedy jeszcze mo?źemy jakoś się dopchnąćZ dobrych rzeczy - spokojnie w cenie obiadu w knajpce Igor mo?źe cos dla nas upichcić - a potrafi gotować dobrze.Potwierdził muchy - gł?łwnie czarne i ciemne pijawy, ślajzurki, zonkery, zuddlery i inne wynalazki, myślę ?źe jakies ładne matuki np z ba?źanta robiły by robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Błagam Was nie 17-19! Jestem w Anglii Zr?łbmy zlot pod koniec mieisąca tzn weekend 24-26 luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A nimfy? Z pijawkami mam dziwne skojarzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ty to byś nimfami tylko nadupcał, na gnoma poł?łw Michcio - mi tam rybka, pytanie jak reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No to wiadomo co kręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ty to byś nimfami tylko nadupcał, na gnoma poł?łw Michcio - mi tam rybka, pytanie jak reszta? Gnomy biorę do spina Streamery jak najbardziej ale ponimfować dobra rzecz, powolny trening przed Szwecja się przyda, zresztą i tak wezmę standardowe pudełko. Na Dunajcu kazali łowić jakimiś malutkimi pedałkami a ryby brały na 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ja tam na woblery będę naginał, o ile kupię haki u Mefisto do przezbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Mnie dopisać, jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Mi pasuje te?ź 24-25-26 a i kolege Michcio byśmy zadowolili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pablom, Fatso, Ruszamy razem w Wa-wy? Bujo Pewnie, będzie wesoły autobus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mnie te?ź dopiszcie ;] M?łgłbym się z wawy te?ź zabrać ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 pewnie tak. kwestia kt?łrym autem pojedziemy, u mnie z tyłu będzie ciut ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Bez przesady, damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 A mo?źe weekend p?łźniej ? ?źe przyłączę się do głos?łw koleg?łw. Ten 24-25-26 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 A mo?źe weekend p?łźniej ? ?źe przyłączę się do głos?łw koleg?łw. Ten 24-25-26 ? Mi pasuje, a i Michcio będzie, decyzja nale?źy do Kuby chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W tu se za bardzo z terminem nie kombinujcie, 17-18-19 jest dobrym, rybnym weekendem...Dopisuję jeszcze jedną osobę.1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. kolega woblera12910. Tornado11. Bujo12. popper13. Daniel Wirek?14. Fido Angelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut