Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jerry Andrzej od dawna jest mistrzem fotografii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jozi ..to zapytanie ma symbolike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Hej Chłopaki - jest to miłe. Idea jest jednak taka by pokazać swoje zbiory szerzej, trochę zachodu mnie to kosztuje – zbieractwo. Mam z tego du?źo frajdy a widzę, ?źe inni te?ź pozytywnie reagują na widok ładnej blaszki. Nie mam umiejętności w klepaniu, rekompensuję to sobie fotkami...Takie fotograficzne archiwum ma ten plus,?źe mo?źna się wymieniać fotosami, informacjami co do blaszek, innych przynęt. Lubię grzebać w pudłach, nie cierpię jak pacyfikują mi moje... Stąd ta galeria - chcesz zobaczyć zabawki, proszę bardzo...Mamy dwa dni od powrotu a ju?ź mnie ciągnie na podobną imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 -dwa dni od powrotu-....mam dokladnie tak z pstragami ...wlasciwie to juz w drodze powrotnej planuje jak je podejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Andrzeju te wahadełka P.Nadrowskiego to jak bi?źuteria i to z najwy?źszej p?łłki. Blachy Stefan nie umywają się do nich, ale chyba tylko wizualnie, skuteczne są, a wiem co m?łwię. I nie wątpię w skuteczność tych przez Ciebie pokazanych, zresztą skuteczność przynęty w du?źej mierze zale?źy od łowiącego i jego umiejętności poprowadzenia a raczej zaprezentowania wabika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Mamy dwa dni od powrotu a ju?ź mnie ciągnie na podobną imprezę. Psia krew te?ź jestem chory, w tym samym miejscu mnie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Mo?źecie się uspokoi? Mo?źe jakiś mini-zlot nad Drawą albo dolną Kwisą? Dunajec i inne takie pomysły r?łwnie?ź przyjmę z pokorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Pomysł niegłupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Mo?źecie się uspokoi? Mo?źe jakiś mini-zlot nad Drawą albo dolną Kwisą? Dunajec i inne takie pomysły r?łwnie?ź przyjmę z pokorą To mo?źe nad Parsętą i innymi rzeczkami w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ja mam takie pytanie wpłaciłem wpisowe na podane konto a nie pojechałem niestety. Do kogo się zgłosić o zwrot???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ja mam takie pytanie wpłaciłem wpisowe na podane konto a nie pojechałem niestety. Do kogo się zgłosić o zwrot????????????Zaliczki nie przepadały z zało?źenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 chyba właśnie taka rola wpisowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ja mam takie pytanie wpłaciłem wpisowe na podane konto a nie pojechałem niestety. Do kogo się zgłosić o zwrot????????????Zgodnie z ideą tego pojecia zaliczki są bezzwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 a tydzień temu się działo!ahhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Michcio - nie podpuszczaj... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Andrzeju, mo?źe nie FidoAngelowe wyroby, ale ZDROWIE Twoje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Nooo właśnie te?ź sobie przypomniałem smak ognistej muszkarskiej wody... W Twoje ręce... Ale zlotowego browca brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Widzę, ?źe przegapiłem niezły zlocik. Szkoda, mo?źe następnym razem będzie mi dane się z Wami spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut