Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Hej Chłopaki - jest to miłe. Idea jest jednak taka by pokazać swoje zbiory szerzej, trochę zachodu mnie to kosztuje – zbieractwo. Mam z tego du?źo frajdy a widzę, ?źe inni te?ź pozytywnie reagują na widok ładnej blaszki. Nie mam umiejętności w klepaniu, rekompensuję to sobie fotkami...

Takie fotograficzne archiwum ma ten plus,?źe mo?źna się wymieniać fotosami, informacjami co do blaszek, innych przynęt. Lubię grzebać w pudłach, nie cierpię jak pacyfikują mi moje... Stąd ta galeria - chcesz zobaczyć zabawki, proszę bardzo...

Mamy dwa dni od powrotu a ju?ź mnie ciągnie na podobną imprezę.

• 0

Andrzeju te wahadełka P.Nadrowskiego to jak bi?źuteria i to z najwy?źszej p?łłki. B) Blachy Stefan nie umywają się do nich, ale chyba tylko wizualnie, skuteczne są, a wiem co m?łwię. I nie wątpię w skuteczność tych przez Ciebie pokazanych, zresztą skuteczność przynęty w du?źej mierze zale?źy od łowiącego i jego umiejętności poprowadzenia a raczej zaprezentowania wabika. :D