Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

1. Kuba Standera

2. Fatso

3. LadyD

4. Fido Angel

5. Pablom

6. michcio

7. Panek

8. wobler129

9. kolega woblera129

10. Tornado

11. Bujo

12. popper

13. Daniel Wirek?

14. Fido Angelowa

15. Jachu

16. Mikołaj?

Panowie, wypada powoli miejsca zamykać, z racji ograniczeń lokalowych. Chyba ?źe pomęczymi Igora i zrobi 2 klasę na materacach i w śpiworkach :mellow: Wszak jesteśmy młodzi, co nam szkodzi :mellow:

Mi pasują oba terminy, kwestia dogrania się z resztą.

Mo?źe niech sie zgłoszą ci kt?łrym drugi termin NIE pasuje?

• 0

Kuba a jak jest z licencjami? Pytam się poniewa?ź ostatnio miałem rozmowę z jednym z okręg?łw i ci panowie twierdzili ?źe od tego roku ustawa wymaga aby ka?źde zezwolenie, nawet jednodniowe miało hologram. Co prawda sami jeszcze tego nie stosują, bo nie mają jeszcze wydrukowanych, ale w najbli?źszych tygodniach ma to wejść w ?źycie. Mo?źna kupić przez net, jak biały człowiek czy na miejscu trzeba będzie się na poszukiwania sklepu z licencjami udać?

• 0

Pablom - nie wiem

Woblerek - mo?źesz łowić na porozumieniach

Panek, All - oba terminy są ok, pytanie jak się dopasowac? ZAWSZE będzie komuś nie po drodze, tylko trzeba wywa?źyć to tak, zebyśmy nie przestawili spotkania tracąc 4 uczestnik?łw, by przyjechała 1 osoba

Na razie mamy pierwszy termin Fido +1 i Panek, drugi termin Michcio i Mikołaj, czyli 3:2.

A, i nie wiem jak u Was, ale u mnie zimę dowieźli dzisiaj :mellow:

W razie csego - świdry, mormyszki i ogień :mellow:

• 0

Ja się postaram dopasować, chłopaki są pewni ?źe w ten pierwszy nie dadzą rady co by się r?łwnało wielka wtopa :(

a ja na ich termin szanse mam z tym ?źe będę musiał jeszcze ze 100% deklaracją poczekać parę dni ?źeby zebrać wywiad środowiskowy jak bardzo mi ten drugi termin nasmrodzi na uczelni. :mellow:

• 0

Ja ju?ź strugam wobki, robiłem partię 30szt. sprawdzonych w tym sezonie szczupakowych, ale zaprzestałem działań na rzecz pstrągowych, tak by mieć pełne pudełka na zlot

Co do pracy to sobie poradzę, ale mo?źecie zdradzić kolorystykę wobk?łw na tamtą wodę przy normalnym poziomie?