Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. kolega woblera12910. Tornado11. Bujo12. popper13. Daniel Wirek?14. Fido Angelowa15. Jachu16. Mikołaj? Panowie, wypada powoli miejsca zamykać, z racji ograniczeń lokalowych. Chyba ?źe pomęczymi Igora i zrobi 2 klasę na materacach i w śpiworkach Wszak jesteśmy młodzi, co nam szkodzi Mi pasują oba terminy, kwestia dogrania się z resztą.Mo?źe niech sie zgłoszą ci kt?łrym drugi termin NIE pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mi absolutnie nie pasuje drugi termin.Edit: Na Twojej liście brakuje Fidowej poł?łwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. kolega woblera12910. Tornado11. Bujo12. popper13. Daniel Wirek!!!!! 14. Fido Angelowa15. Jachu16. Mikołaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kuba a jak jest z licencjami? Pytam się poniewa?ź ostatnio miałem rozmowę z jednym z okręg?łw i ci panowie twierdzili ?źe od tego roku ustawa wymaga aby ka?źde zezwolenie, nawet jednodniowe miało hologram. Co prawda sami jeszcze tego nie stosują, bo nie mają jeszcze wydrukowanych, ale w najbli?źszych tygodniach ma to wejść w ?źycie. Mo?źna kupić przez net, jak biały człowiek czy na miejscu trzeba będzie się na poszukiwania sklepu z licencjami udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Bez przesady, damy rade Wiem ?źe damy ale ostrzegam wcześniej bo to tylko ponad 500km po polskich drogach w jedną stronę z pod mojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Najlepiej pasuje mi 21-22 luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Najlepiej pasuje mi 21-22 luty Wtorek środa??? Mi pasuje 24-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Najlepiej pasuje mi 21-22 luty Wtorek środa??? Mi pasuje 24-26Chyba dzisiaj nie myślę. Paweł sorki ale taką datę zauwa?źyłem gdzieś tam na początku wątku. Nie było tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja napisałem taką, przepraszam chodzi o 24-26 luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kuba, jak masz miejsce w aucie i byłby to weekend 11-12 albo 21-22 luty to jadę ....w?łwczas gdy czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 24-26 jest ok mi pasuje, proszę o info (jeśli mam porozumienie z JG i mam g?łrskie) to mogę śmiało tam łowić bez dodatkowych licencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Najlepiej pasuje mi 21-22 luty Wtorek środa??? Mi pasuje 24-26Chyba dzisiaj nie myślę. Paweł sorki ale taką datę zauwa?źyłem gdzieś tam na początku wątku. Nie było tematu Spoko, ja te?ź tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kuba, jak weekend 24-25-26 to jade, ten wczesniejszy choćbym na uszach stanął nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mi z kolei zdecydowanie pasuje pierwszy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 @Panek, no we?źe nooo 24-26 jest szansa ?źe to ju?ź wiosna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 wszystko rozumiem, szczerze m?łwiąc jednak nie jest to uzale?źnione ode mnie a od mojej uczelni, 16 zaczynamy 2 semestr, więc weekend 17-18-19 jest dla mnie jak ulał, a 28 mam kolokwium więc pewnie bym odpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Uczelnia nie zając, nie ucieknie, wiem coś o tym Przecie?ź do kolosa mo?źesz podejść tydzień p?łźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no ja do tematu podchodzę nieco inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pablom - nie wiemWoblerek - mo?źesz łowić na porozumieniachPanek, All - oba terminy są ok, pytanie jak się dopasowac? ZAWSZE będzie komuś nie po drodze, tylko trzeba wywa?źyć to tak, zebyśmy nie przestawili spotkania tracąc 4 uczestnik?łw, by przyjechała 1 osobaNa razie mamy pierwszy termin Fido +1 i Panek, drugi termin Michcio i Mikołaj, czyli 3:2. A, i nie wiem jak u Was, ale u mnie zimę dowieźli dzisiaj W razie csego - świdry, mormyszki i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja się postaram dopasować, chłopaki są pewni ?źe w ten pierwszy nie dadzą rady co by się r?łwnało wielka wtopa a ja na ich termin szanse mam z tym ?źe będę musiał jeszcze ze 100% deklaracją poczekać parę dni ?źeby zebrać wywiad środowiskowy jak bardzo mi ten drugi termin nasmrodzi na uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dzięki Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Fajnie będzie Was poznać i odwdzięczyć się co nie kt?łrym za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mi bardziej pasuje drugi termin, ale chyba ju?ź się powtarzam w tej kwestii. Kuba w takim razie zadzwonię w poniedziałek do Jelonek i dam znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja ju?ź strugam wobki, robiłem partię 30szt. sprawdzonych w tym sezonie szczupakowych, ale zaprzestałem działań na rzecz pstrągowych, tak by mieć pełne pudełka na zlot Co do pracy to sobie poradzę, ale mo?źecie zdradzić kolorystykę wobk?łw na tamtą wodę przy normalnym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Powie ktoś coś na temat kolork?łw, buraski, ciemne, złote, srebro czy blade jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut