Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Maciek,wszystko zale?źy od stanu wody i jej kolorku.Generalnie przedwiośnie to du?źe woblery od 7 do 10 cm,kolorystyka pstrą?źek,kiełb,klenik,śliz.Świetne są koguty Piotrka Lipca :D ,szkoda ?źe nie robi takich po 6,7 cm.

Ja tak łowię i na wyniki nie narzekam :mellow: .

Aha i nie radzę przesadzać ze średnicą ?źyłki,022 do o,25 mm to podstawa,?źeby nie było :(

pozdrawiam

• 0

1. Kuba Standera

2. Fatso

3. LadyD

4. Fido Angel

5. Pablom

6. michcio

7. Panek

8. wobler129

9. kolega woblera129

10. Tornado

11. Bujo

12. popper

13. Daniel Wirek!!!!! Very Happy

14. Fido Angelowa

15. Jachu

16. Mikołaj?

17. Jack__Daniels wstępnie deklaruję, ?źe będę (opcja bez noclegu bo pochodzę w JG więc śpię u rodzic?łw)

Kuba, a kim jest Igor - jak coś to priv.

Gdzie będzie meta? W ekstremalnej sytuacji mogę posprawdzać, gdzie mo?źna przenocować większą liczbę os?łb.

• 0

1. Kuba Standera

2. Fatso

3. LadyD

4. Fido Angel

5. Pablom

6. michcio

7. Panek

8. wobler129

9. kolega woblera129

10. Tornado

11. Bujo

12. popper

14. Fido Angelowa

15. Jachu

16. Mikołaj?

17. mirat

18. Jack__Daniels wstępnie deklaruję, ?źe będę (opcja bez noclegu bo pochodzę w JG więc śpię u rodzic?łw)

Pytanko:

Pozwolicie, ?źe na 17 pozycję wjedzie @mirat. Poprosił o dopisanie do listy zamiast samemu się dopisać :unsure:

• 0

Panowie, czy mogę dopisać do listy mojego kolegę ?

Jakby brakło miejsc to opcja ze śpiworem jak najbardziej przejdzie.

Gdyby tak, to w?łwczas by to wyglądało w ten spos?łb :

1. Kuba Standera

2. Fatso

3. LadyD

4. Fido Angel

5. Pablom

6. michcio

7. Panek

8. wobler129

9. kolega woblera129

10. Tornado

11. Bujo

12. popper

14. Fido Angelowa

15. Jachu

16. Mikołaj (jeśli weekend 24-26)

17. mirat

18. Jack__Daniels wstępnie deklaruję, ?źe będę (opcja bez noclegu bo pochodzę w JG więc śpię u rodzic?łw)

19. Kolega mikołaja (jeśli weekend 24-26)

• 0

Tak casting będę coś musiał kupić.

Dzięki poper za info

Nawinę ?źyłkę i mo?źe coś będzie latać dalej od 8 gram.

1. Kuba Standera

2. Fatso

3. LadyD

4. Fido Angel

5. Pablom

6. michcio

7. Panek

8. wobler129

9. kolega woblera129

10. Tornado

11. Bujo

12. popper

14. Fido Angelowa

15. Jachu

16. Mikołaj (jeśli weekend 24-26)

17. mirat

19. Kolega mikołaja (jeśli weekend 24-26)

20. Jamesty (najlepiej 24-26)

• 0

hej

Nie miałem dostepu do neta, więc pisze dopiero teraz

Niepokolei:

Preferuję user?łw nad koleg?łw user?łw, szczeg?łlnie w sytuacji braku miejsc. Sorry, ale takie są rulez zlot?łw, i tyle. Stąd, jesli okaze się ze nie mamy wystarczającej ilości miejsc to wole Mirata czy Jamnika na zlocie spotkac ni?ź anonimowych koleg?łw Mikołaja czy Marcina, choc pewnie sa sympatyczne ludzie.

Miejsce - tu?ź pod zaporą w Pilchowicach, patrząć na mapie to poni?źej zapory pierwsze duze zabudowania na lewym brzegu Bobru, tu?ź poni?źej mostku.

Co do przynęt - odpowiedziane.

Co do zmiany miejsca - niechętnie. U Igora byłem i wiem jakiego standardu mozemy oczekiwać, ja w tamte rejony je?źd?źę od lat i z baza jest zawsze kłopot, a takiej miejsc?łwki i klimatu jak ma Tartak u Igora nie ma nigdzie.

Co do liczby uczestnik?łw - myślę ?źe trzeba ją zamknąć w tym momencie - wieksze imprezy nie mają sensu, jest zbyt du?źa anonimowość, rozczłonkowanie imprezy, doświadczenia do tej pory zdecydowanie na nie i liczba os?łb około 15, tak?źe plus te 3 wstępnie na liście to moim zdaniem max

Termin - widzę zdecydowanie ten drugi, mi tez on bardziej pasuje a i Igor będzie miał więcej czasu na przygotowania po poprzedniej imprezie.

LISTA ZAMKNIĘTA

• 0

Witam serdecznie

Jeśli chodzi o lokalizację, to rzeczywiście Tartak znajduje się u podn?ł?źa zapory Pilchowickiej nad samym Bobrem, jeśli chodzi o przynęty, zar?łwno muchowe jak i spiningowe to pytajcie śmiało, co do ilości chętnych, to na chwilę obecną tak jak napisał Kuba powoli trzeba zamykać listę bo nawet spartańskie warunki mają swoje ograniczenia. Kuba jest koordynatorem samego spotkania i z nim proszę się kontaktować, jeśli macie pytania natury technicznej zakwaterowania, lub tego co nad Bobrem się dzieje, pytajcie.

pozdrawiam

Igor

• 0

Cześć Igor

Chciałem zapytać o zakwaterowanie... Pokoje - ilu osobowe, czy posiadają prysznice, jak z ogrzewaniem. Jest zima, czy śpiwory są wskazane. Wieczorkiem będziemy gromadką kręcić muchy i degustować absynty, czy jest świetlica lub inne lokum. Bar mile widziany, są tacy kt?łrzy go często odwiedzają np. po ciepłą herbatkę... :D

Pozdrawiam

Andrzej

• 0

Andrzeju, jako koordynator pozwolę sobie odpowiedzieć.

Pokoje są 4 i chyba 3 osobowe. Są przysznice, nawet podgrzewana podłoga w łazienkach :mellow:, więc śpiworki to tylko opcja dla partyzant?łw.

Jest spore miejsce, z pięknym barem, będzie gdzie siąść i herbatę wciągnąć czy piwo lub inne trunki posmakować.

A za oknem B?łbr płynie, 1/3 odległości co z hotelu nad Dunajcem.

Warunki w pokojach mniej więcej jak w Soblu z 2 zlotu glowatkowego. Miejsce cały czas powstaje, ale pokoje sa ok