Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maximus Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Maciek,wszystko zale?źy od stanu wody i jej kolorku.Generalnie przedwiośnie to du?źe woblery od 7 do 10 cm,kolorystyka pstrą?źek,kiełb,klenik,śliz.Świetne są koguty Piotrka Lipca ,szkoda ?źe nie robi takich po 6,7 cm.Ja tak łowię i na wyniki nie narzekam .Aha i nie radzę przesadzać ze średnicą ?źyłki,022 do o,25 mm to podstawa,?źeby nie było pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dzięki za odp. pokombinuję trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Cześć jeśli są jeszcze miejsca i jest to 24-26 luty to bardzochętnie bym się pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jeśli to będzie 24-26 luty to proszę te?ź dopisać mojego kolegę. Jeśli nie będzie miejsc, to opcja ze śpiworem mo?źe być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ja właśnie przed chwilą dowiedziałem się, ?źe w weekend 17-19 będę robić za rodzinnego transportowca poza miastem. W związku z tym od teraz opowiadam się za drugim terminem (24-26) ... Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Mi tez bardziej odpowiada drugi termin czyli 24-26 luty. Pytanie z innej beczki. Czy są jakieś wobki pstrągowe o wadze od 8 gram. Wiadomo wahadła się znajdą ale wobki????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Da się zrobić... Ale to takie naciągane. Casting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dlatego zrezygnowałem z casta UL ju?ź dawno temu, dla mnie to bez sensu jest dobierać wabiki do zestawu ( ograniczać się )... No chyba, ?źe mamy kasę i mo?źemy pozwolić sobie na lepszy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. kolega woblera12910. Tornado11. Bujo12. popper13. Daniel Wirek!!!!! Very Happy14. Fido Angelowa15. Jachu16. Mikołaj?17. Jack__Daniels wstępnie deklaruję, ?źe będę (opcja bez noclegu bo pochodzę w JG więc śpię u rodzic?łw) Kuba, a kim jest Igor - jak coś to priv. Gdzie będzie meta? W ekstremalnej sytuacji mogę posprawdzać, gdzie mo?źna przenocować większą liczbę os?łb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. kolega woblera12910. Tornado11. Bujo12. popper13. Daniel Wirek!!!!! Very Happy14. Fido Angelowa15. Jachu16. Mikołaj?17. mirat18. Jack__Daniels wstępnie deklaruję, ?źe będę (opcja bez noclegu bo pochodzę w JG więc śpię u rodzic?łw) Pytanko:Pozwolicie, ?źe na 17 pozycję wjedzie @mirat. Poprosił o dopisanie do listy zamiast samemu się dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Panowie, czy mogę dopisać do listy mojego kolegę ?Jakby brakło miejsc to opcja ze śpiworem jak najbardziej przejdzie.Gdyby tak, to w?łwczas by to wyglądało w ten spos?łb :1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. kolega woblera12910. Tornado11. Bujo12. popper13. Daniel Wirek!!!!! Very Happy14. Fido Angelowa15. Jachu16. Mikołaj (jeśli weekend 24-26)17. mirat18. Jack__Daniels wstępnie deklaruję, ?źe będę (opcja bez noclegu bo pochodzę w JG więc śpię u rodzic?łw)19. Kolega mikołaja (jeśli weekend 24-26) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 O pierdziu, wszystkie rybki wyrywajcie,bo ?źarty się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Przygotowania jak na zawody rangi Mistrzostw Polski Ja biorę taki sprzęt, ?źe się chyba wyśmiejecie za wsze czasy Podstawa to ciepły śpiw?łr i ciepłe buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tartak Fly fishing Centre - gdzie to jest? Jakoś sobie wygooglać nie potrafię. Ju?ź zdą?źyłem się te?ź dowiedzieć o jakiego Igora chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tak casting będę coś musiał kupić. Dzięki poper za info Nawinę ?źyłkę i mo?źe coś będzie latać dalej od 8 gram. 1. Kuba Standera2. Fatso3. LadyD4. Fido Angel5. Pablom6. michcio7. Panek8. wobler1299. kolega woblera12910. Tornado11. Bujo12. popper13. Daniel Wirek!!!!! Very Happy14. Fido Angelowa15. Jachu16. Mikołaj (jeśli weekend 24-26)17. mirat18. Jack__Daniels wstępnie deklaruję, ?źe będę (opcja bez noclegu bo pochodzę w JG więc śpię u rodzic?łw)19. Kolega mikołaja (jeśli weekend 24-26)20. Jamesty (najlepiej 24-26) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 hejNie miałem dostepu do neta, więc pisze dopiero terazNiepokolei:Preferuję user?łw nad koleg?łw user?łw, szczeg?łlnie w sytuacji braku miejsc. Sorry, ale takie są rulez zlot?łw, i tyle. Stąd, jesli okaze się ze nie mamy wystarczającej ilości miejsc to wole Mirata czy Jamnika na zlocie spotkac ni?ź anonimowych koleg?łw Mikołaja czy Marcina, choc pewnie sa sympatyczne ludzie.Miejsce - tu?ź pod zaporą w Pilchowicach, patrząć na mapie to poni?źej zapory pierwsze duze zabudowania na lewym brzegu Bobru, tu?ź poni?źej mostku.Co do przynęt - odpowiedziane.Co do zmiany miejsca - niechętnie. U Igora byłem i wiem jakiego standardu mozemy oczekiwać, ja w tamte rejony je?źd?źę od lat i z baza jest zawsze kłopot, a takiej miejsc?łwki i klimatu jak ma Tartak u Igora nie ma nigdzie.Co do liczby uczestnik?łw - myślę ?źe trzeba ją zamknąć w tym momencie - wieksze imprezy nie mają sensu, jest zbyt du?źa anonimowość, rozczłonkowanie imprezy, doświadczenia do tej pory zdecydowanie na nie i liczba os?łb około 15, tak?źe plus te 3 wstępnie na liście to moim zdaniem maxTermin - widzę zdecydowanie ten drugi, mi tez on bardziej pasuje a i Igor będzie miał więcej czasu na przygotowania po poprzedniej imprezie. LISTA ZAMKNIĘTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam serdecznie Jeśli chodzi o lokalizację, to rzeczywiście Tartak znajduje się u podn?ł?źa zapory Pilchowickiej nad samym Bobrem, jeśli chodzi o przynęty, zar?łwno muchowe jak i spiningowe to pytajcie śmiało, co do ilości chętnych, to na chwilę obecną tak jak napisał Kuba powoli trzeba zamykać listę bo nawet spartańskie warunki mają swoje ograniczenia. Kuba jest koordynatorem samego spotkania i z nim proszę się kontaktować, jeśli macie pytania natury technicznej zakwaterowania, lub tego co nad Bobrem się dzieje, pytajcie. pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Cześć Igor Chciałem zapytać o zakwaterowanie... Pokoje - ilu osobowe, czy posiadają prysznice, jak z ogrzewaniem. Jest zima, czy śpiwory są wskazane. Wieczorkiem będziemy gromadką kręcić muchy i degustować absynty, czy jest świetlica lub inne lokum. Bar mile widziany, są tacy kt?łrzy go często odwiedzają np. po ciepłą herbatkę... Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czy jest jakieś pomieszczenie (na zasadzie kotłowni - suszarni) gdzie mo?źna dać mokre ciuchy do wysuszenia, by były na następny dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Andrzeju, jako koordynator pozwolę sobie odpowiedzieć.Pokoje są 4 i chyba 3 osobowe. Są przysznice, nawet podgrzewana podłoga w łazienkach , więc śpiworki to tylko opcja dla partyzant?łw.Jest spore miejsce, z pięknym barem, będzie gdzie siąść i herbatę wciągnąć czy piwo lub inne trunki posmakować.A za oknem B?łbr płynie, 1/3 odległości co z hotelu nad Dunajcem.Warunki w pokojach mniej więcej jak w Soblu z 2 zlotu glowatkowego. Miejsce cały czas powstaje, ale pokoje sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 No to pięknie, mamy wypas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Że blisko do wody ? Mo?źna rzucać z okna ? Na leniwca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Że blisko do wody ? Mo?źna rzucać z okna ? Na leniwca ?Na kr?łtką nimfę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Prezes nieco mało kumaty był dzisiaj (poniedziałek),jutro dzwonię dalej w sprawie opłat/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut