Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Hej Tak jak pisał Kuba w opcji pokoi w ka?źdym jest osobna łazienka z WC, pokoje są 4-ro osobowe, jest miejsce do kręcenia, mo?źna łowić z okna, wprawdzie nie przewiduje dorybień w lutym , ale nawet pod domem jak ktoś zabaluje mo?źna połowić, dla łowcy największego potoka (wypuszczonego oczywiście)- niespodzianka. Bli?źej terminu ustalę z Kubą wszystkie detale, dla os?łb z opcją partyzancką wymagane są materace i śpiwory. (spanie w pomieszczeniu z podgrzewaną podłogą) Tak jak wspominał Kuba miejsce jest ciągle w budowie ,ale jest to ju?ź faza wykończeniowa. Z ciekawostek dodam, ?źe kilka dni temu w Marczowie został złowiony pstrąg 62cm, ryba wr?łciła do wody. pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 @pablom -napisz coś więcej jak załatwisz, te?ź muszę wykupić na okres zlotu. Z tym chyba problemu nie powinno być - przelew i po kłopocie. Tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Kuba a jak jest z licencjami? Pytam się poniewa?ź ostatnio miałem rozmowę z jednym z okręg?łw i ci panowie twierdzili ?źe od tego roku ustawa wymaga aby ka?źde zezwolenie, nawet jednodniowe miało hologram. Co prawda sami jeszcze tego nie stosują, bo nie mają jeszcze wydrukowanych, ale w najbli?źszych tygodniach ma to wejść w ?źycie. Mo?źna kupić przez net, jak biały człowiek czy na miejscu trzeba będzie się na poszukiwania sklepu z licencjami udać? Lady D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dzięki - tam nie byłem... Nooo to Kolega Igor chyba coś pomorze, nigdy w tamtych okolicach nie łowiłem, a o sklepach wędkarskich nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mi r?łwnie?ź by się to info przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Remek - przyjadę się wyspać więc dla mnie licencji nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dni?łwki mo?źna zakupić na stronie PZW Jelenia G?łra http://www.pzw.jgora.pl/zezwolenie_okresowe.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Igorze, a wiesz mo?źe czy mo?źna kupić u Adasia* taką licencję? Jak odpowiedź się nie pojawi się do po dziesiątej to zadzwonię do Adasia i się do wiem. Tak mi przyszło do głowy, czy mo?źna kogoś odpowiedzialnego za licencje ściągnąć z grodzkiego na początek zlotu, ?źeby chłopaki nie musieli nigdzie jeździć. Niestety nie jestem z grodzkiego więc to tylko luźny pomysł, a słyszałem, ?źe koło normalne wiec mo?źe się uda. * Adaś - czy te?ź U Adasia - sklep wędkarski w Jeleniej G?łrze gdzie mo?źna zapłacić za kartę wędkarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dni?łwki mo?źna zakupić na stronie PZW Jelenia G?łra http://www.pzw.jgora.pl/zezwolenie_okresowe.htm Czyli mo?źna bez hologram?łw i innych takich. I super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja mam jeszcze jedno pytanko. Wcześniej zawsze opłacałem składki w marcu i czy muszę wykupić przed wyjazdem czy wystarczy kupić pozwolenie PZW Jelenia G?łra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja mam jeszcze jedno pytanko. Wcześniej zawsze opłacałem składki w marcu i czy muszę wykupić przed wyjazdem czy wystarczy kupić pozwolenie PZW Jelenia G?łra. Mo?źesz kupić tylko w Jelonkach, ale dla niezrzeszonych - normalna opłata x 2 czyli za 3 dni wędkowania 150PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam Wpłaty na konto okręgu musicie panowie dokonać indywidualnie i nie mo?źna tego zrobić w ?źaden inny spos?łb. U mnie w Tartaku będą druki kt?łre ka?źdy będzie m?łgł sobie pobrać do wypełnienia. Dla wszystkich zainteresowanych w niedzielę (w zale?źności od pogody) zostaną przeprowadzone zajęcia korekcyjne z much?łwką. pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja mam jeszcze jedno pytanko. Wcześniej zawsze opłacałem składki w marcu i czy muszę wykupić przed wyjazdem czy wystarczy kupić pozwolenie PZW Jelenia G?łra. Do końca kwietnia jesteś nadal czlonkiem PZW i nie musisz wykupywać po cenach dla niezrzeszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 http://www.grodzkie.pl/modules.php?name=News&file=articl e&sid=277 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja mam jeszcze jedno pytanko. Wcześniej zawsze opłacałem składki w marcu i czy muszę wykupić przed wyjazdem czy wystarczy kupić pozwolenie PZW Jelenia G?łra. Do końca kwietnia jesteś nadal czlonkiem PZW i nie musisz wykupywać po cenach dla niezrzeszonych Kuba to nie tak. Do końca kwietnia mo?źna dokonać opłaty bez konieczności wnoszenia wpisowego bo jesteś członkiem ale opłaty za wędkowanie obowiązują od 1 stycznia do ostatniego dnia roku bez ich wniesienia wędkować nie mo?źesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dokłądnie to napisałem Nie mozesz łowić na opłatach za 2011, ale nadal będąc członkiem pzw nie musisz opłacać dni?łwek dla niezrzeszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dokłądnie to napisałem Nie mozesz łowić na opłatach za 2011, ale nadal będąc członkiem pzw nie musisz opłacać dni?łwek dla niezrzeszonych Coś kojarzę ?źe aby zakupić pojedyńczą dni?łwkę jako zrzeszony trzeba jednak mieć opłatę członkowską na dany rok. Członkostwo bez opłaty ustalono do kwietnia ?źeby przebrnąć przez zebrania sprawozdawcze na początku roku a wiadomo, ?źe nie ka?źdy łowi w zime i tu byłby zonk bo z nowym rokiem nie było w związku zbyt wielu członk?łw niemniej opłaty za wędkowanie aby wnieść musi być i członkowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 tak jak pisze ZAMEK - Czlonkiem PZW jest osoba ktora ma oplacone skladki na DANY ROK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Aby być członkiem PZW jest tak jak w partii, musi być opłacona składka członkowska.Jak się nie łowi ryb nie musi się kupować opłat na wędkowanie tj. opłaty nizinnej czy ewentualnie g?łrskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Doło?źyłem do Pieca <_< . Muszę jechać i wykupić składkę tak czy siak. Więc nie będzie problemu. A z tego co rozumiem to Jest się członkiem PZW do końca kwietnia czyli ma się status zrzeszony bo nikt Ciebie z koła nie wyrzucił. Nie masz prawa łowić bez pozwolenia ale członkiem swojego koła jesteś. Więc jak wykupisz pozwolenie upowa?źniające do łowienia nawet tym czasowe to łapanie jest legalne nawet jak nie masz opłaconej składki. Będę kiedy w Ostrołęce to wykupie wszystko dla Świętego spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam .......... Dla wszystkich zainteresowanych w niedzielę (w zale?źności od pogody) zostaną przeprowadzone zajęcia korekcyjne z much?łwką. pozdrawiam Igor Wow super, szczupakową muchą ju?ź łowiłem, l?źejszą tylko kr?łtki okres, fajnie będzie popr?łbować i zaczerpnąć rad od doświadczonych koleg?łw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jest i jeszcze jedna dobra jak myślę wiadomość.W czasie zlotu zawitają do nas przedstawiciele wrocławskiego Fly House :http://www.flyhouse.pl/pl/- będzie szansa pooglądania sprzętu muchowego, w tym pewnie i tego z najwy?źszej p?łłki, bo mają Scierrę, ale te?ź i Orvisa i T&T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Kuba, wiesz mo?źe czy wykupując skłądkę w ramach porozumienia na wody z okręgu Czestochowa jestem uprawniony do korzystania z porozumienia między Częsctochową a Jelenią G?łrą, z kt?łrą Częstochowa ma podpisaną umowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Czy w Częstochowie masz wykupione składki czlonkowskie - jesteś członkiem tego okręgu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Więc jak wykupisz pozwolenie upowa?źniające do łowienia nawet tym czasowe to łapanie jest legalne nawet jak nie masz opłaconej składki. no tu to ju?ź kogiel mogiel a powiedz kto Ci sprzeda zezwolenie jak nie Będziesz miał opłaconej składki członkowskiej ? chyba ?źe piszesz o zezwoleniu dla NIE zrzeszonych to takie zezwolenie mo?źesz sobie wykupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut