Skocz do zawartości
  • 0

Zimowy zlot pstrągowy

Kuba Standera

Pytanie

Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?

Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.

Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.

Ktoś byłby zainteresowany?

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dzisiaj rozmawiałem z Okręgiem Katowice, mamy porozumienie z Okr. Jelenia G?łra. Sprawa wygląda następująco - płacimy 50% składki na wody g?łrskie i nizinne jednak brak znaczk?łw w Katowicach, nale?źy opłaty wnieść na terenie Okręgu JG np. sklep wędkarski, kasa Okręg lub inne. Cena wynosi 62,00 zł (50%) i jest to składka roczna (znaczek + holo). Jeśli przelew to tylko w ramach dni?łwek, tak jak pisał Igor, zgodnie z taryfikatorem. No to robię przelew + bibuła z postu...

• 0

Kuba w odniesieniu do tego co napisałeś: <w czasie zlotu zawitają do nas przedstawiciele wrocławskiego flyhouse>. Tak myślę - mo?źe Koledzy z w/w firmy zrobią jakąś promocję dla zlotowicz?łw np. rabat niespodzianka... Ja chętnie kupię kosz na linkę Durable Stripping Basket. Planowałem w zeszłym roku i nie wyszło. Gdyby taką opcję uwzględnili wysyłam do nich zam?łwienie. Zakładam, ?źe rabat będzie zachęcający. Linka firmy Royal Wulff pod sucharka te?ź by się przydała... Zam?łwione sprzęty odbierzemy na zlocie, płacąc oczywiście... :mellow: