Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ok, czyli opłacić sobie członkowską i po problemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dzisiaj rozmawiałem z Okręgiem Katowice, mamy porozumienie z Okr. Jelenia G?łra. Sprawa wygląda następująco - płacimy 50% składki na wody g?łrskie i nizinne jednak brak znaczk?łw w Katowicach, nale?źy opłaty wnieść na terenie Okręgu JG np. sklep wędkarski, kasa Okręg lub inne. Cena wynosi 62,00 zł (50%) i jest to składka roczna (znaczek + holo). Jeśli przelew to tylko w ramach dni?łwek, tak jak pisał Igor, zgodnie z taryfikatorem. No to robię przelew + bibuła z postu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jelenia, nie Zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Noooo jakoś tak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Cześć Kuba rozumem ?źe się załapałem przed zamknięciem listy?Wszak trzeba się zbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 No to super, rozumiem ?źe termin te?ź ju?ź usalony na 24-26 luty.Będzie się działo Szkoda ?źe Jozi nie przyjedzie mo?źy chocia?źjakąś dereni?łwkę wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 @mirat masz priva ode mnie - kombinujemy, razem taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 @Kuba StanderaJestem w kole Kolejarz w Krakowie i myślę o tym co napisałem, czy jest to mo?źliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 jeśli nie jesteś członkiem orkęgu czestochowa to nie masz porozumień z tego okręgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 dzięki, a jak wykupujesz składkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Idziesz do koła, lub ZO i płacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 ale m?łwię o Jeleniog?łrskiej, na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Kuba w odniesieniu do tego co napisałeś: <w czasie zlotu zawitają do nas przedstawiciele wrocławskiego flyhouse>. Tak myślę - mo?źe Koledzy z w/w firmy zrobią jakąś promocję dla zlotowicz?łw np. rabat niespodzianka... Ja chętnie kupię kosz na linkę Durable Stripping Basket. Planowałem w zeszłym roku i nie wyszło. Gdyby taką opcję uwzględnili wysyłam do nich zam?łwienie. Zakładam, ?źe rabat będzie zachęcający. Linka firmy Royal Wulff pod sucharka te?ź by się przydała... Zam?łwione sprzęty odbierzemy na zlocie, płacąc oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ale nie muszą w proszalnych szatach na kolanach z Wrocka dylać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nooo tak w zasadzie nie muszą, jednak skoro ju?ź się fatygują...Miło by było zrobić machniom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Od Kolegi Pold3k dostane kilka wobler?łw do test?łw na rozdanie. Tylko mam pytanko jakie kolory będę skuteczne . Naturalne czy jebooczy ????????? Tonące czy pływające jakie lepiej spiszą się na zlocie???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Prosze o update listy, gdyby ktoś nie m?łgł etc, mam sporo zapytań na priv o ew wolne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja na 99,999999999...99% jestem. W poniedziałek powalczę o urlop, jeśli dostanę to będzie 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 SuperJak Fido? Pisałeś, ze drugi termin zupełnie Wam nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mo?źe czas na zaliczki? Wtedy będzie wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jadę na 100%, za bardzo się napaliłem wiśni?łweczka ju?ź czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Michcio - ruszalibyśmy w czwartek popołudniem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Michcio - ruszalibyśmy w czwartek popołudniem co?Ju?ź ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 no a jak trza w piątek rekonesans zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut