Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.Ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Michcio - ruszalibyśmy w czwartek popołudniem co?Ju?ź ???? Nie ma na co czekać, ruszymy tak by być na p?łźny wiecz?łr.W PT od rana ogień, kilka ryb zaliczonych i mo?źemy przyjmować zlotowicz?łw, chyba ze sami się przyjmą w łaskawości Ryby trzeba przekłuć i wypłoszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja nawet bym chętnie w czw. ju?ź wpadł Załatwiam transport, jak kumpel nie pojedzie to mam drugą opcję z Miratem, ale wtedy kolegi Daniel Wirek nie weźmiemy, bo z Poz. ju?ź inna trasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja nadal się wybieram. Jeśliby było miejsce, choćby z opcją podłogi, to m?łj kolega r?łwnie?ź chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dowiedz się Maćku więcej na ten temat. Będzie jedno wolne miejsce dla kogoś jeśli nie wypali ... A mo?źe kto inny będzie przeje?źdzał przez Nową S?łl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 O kt?łrej i gdzie zaczynacie łowić w sobotę? Dopiero wtedy mogę dojechać, a nie chciałbym szukać Was po całym Bobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ech, Mirat jako fan objazd?łw i podw?łzek m?łgłby Wirka porwac po drodze, bli?źej ni?ź do lodzi Jack - cie?źko mi teraz okreslić, co i gdzie bedziemy robic, wierzę, ze telefon w sobotni ranek rozwią?źe niejasności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ech, Mirat jako fan objazd?łw i podw?łzek m?łgłby Wirka porwac po drodze, bli?źej ni?ź do lodzi Ja dziś zadzw. do kumpla i przycisnę go ostatecznie - jeśli nie wypali to jadę pociągiem do POZ, a p?łźniej z Miratem - jeśli się zgodzi Bo samemu 400-coś km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mirat, mam do Ciebie pytanie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Kuba ja jeszcze zobaczę co mi kursuje do i z Krakowa i się do Ciebie odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ech, Mirat jako fan objazd?łw i podw?łzek m?łgłby Wirka porwac po drodze, bli?źej ni?ź do lodzi Jack - cie?źko mi teraz okreslić, co i gdzie bedziemy robic, wierzę, ze telefon w sobotni ranek rozwią?źe niejasności Kuba szybko się uczę teraz ju?ź tylko prosto do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Podr?ł?źe kształcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jest i jeszcze jedna dobra jak myślę wiadomość.W czasie zlotu zawitają do nas przedstawiciele wrocławskiego Fly House :http://www.flyhouse.pl/pl/- będzie szansa pooglądania sprzętu muchowego, w tym pewnie i tego z najwy?źszej p?łłki, bo mają Scierrę, ale te?ź i Orvisa i T&T Jeszcze jedno pytanie rozmawiałe wczoraj z jednym kolo od nich inic nie wiedzą o naszym zlocie i ich wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Podr?ł?źe kształcą Święte słowa im du?źsze tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Podr?ł?źe kształcą Święte słowa im du?źsze tym bardziej Jakby c?łś. Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jest i jeszcze jedna dobra jak myślę wiadomość.W czasie zlotu zawitają do nas przedstawiciele wrocławskiego Fly House :http://www.flyhouse.pl/pl/- będzie szansa pooglądania sprzętu muchowego, w tym pewnie i tego z najwy?źszej p?łłki, bo mają Scierrę, ale te?ź i Orvisa i T&T Jeszcze jedno pytanie rozmawiałe wczoraj z jednym kolo od nich inic nie wiedzą o naszym zlocie i ich wizycie Z tego co wiem Igor rozmawiał z właścicielem i jest uzgodnione wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 igorglinda Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam W sprawach dotyczących niedzielnej prezentacji Flyhouse, (ewentualnych zam?łwień) kontaktujcie sie z właścicielem, bo to on przybędzie. pozdrawiam Igor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 SuperJak Fido? Pisałeś, ze drugi termin zupełnie Wam nie pasuje? Piątek i sobota będziemy, co do niedzieli to jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ja mam 2opcje do wyboru i nie wiem na co się zdecydować... Jeśli miałbym jechać z kumplem w sobotę o 4rano byśmy wyjechali, a jeśli miałbym jechać sam to pojechałbym z Miratem ju?ź w piątek... Sam nie wiem, chyba drugą opcję wybiorę dziś wieczorem ostatecznie dam znać, bo kolega blokuje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Woblerek Ty masz dobrze masz o czym myśleć. Gorzej ze mną termin ka?źdy mi pasi do przejechania tylko 5 dych.Wędki na pstrąga z handlowałem. Sum?łw tam niet, a i z pstrągami nie za ciekawie . Pozostaje mi bardziej stacjonarne towarzystwo i bufet dobrze za opatrzony, nawet z Remkiem nie pogadam bo wyspać się przyjedzie ha ha ha. Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ja te?ź raczej towarzysko traktuję ten wyjazd choć troszkę połazić dla zdrowotności jednak zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Kuba proszę wykreśl mojego kolegę, jednak przyjadę sam - zabiorę się z Miratem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Trzeba by się zabrać za to o co prosił Kuba, aktualizuję na oko, tak więc panowie poprawiajcie gdzie się pomyliłem 1. Kuba Standera 100%2. Fatso 100%3. LadyD 100%4. Fido Angel 100%5. Pablom 100%6. michcio 100%7. Panek 100%8. wobler129 100%9. Tornado 100%10. Bujo 100%11. popper 100%12. Fido Angelowa 100%13. Jachu 100%14. Mikołaj 100%15. Mirat 100%16. Jamesty 100%17. Remek vel śpioch 100%18 Jack__Daniels wpadnie w sobotę (opcja bez noclegu) co z ,,kolegami? kolega Mikołaja chce dołączyć wstępnie wypisałem z listy- Daniel Wirek - Kolega Woblera- Kolega Mikołaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Cześć Rozmawiałem dzisiaj z Panem Piotrem Talma z Flyhouse. Potwierdził rabat dla uczestnik?łw zlotu w przypadku zam?łwienia i kupna sprzętu w dyspozycji firmy. Odbi?łr na zlocie. Wcześniej trzeba zło?źyć zam?łwienie. Na dobry początek przytuliłem linkę do nowej #2 oczywiście z rabatem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Tak podchwytliwie zapytam: jaki ten rabat?Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Na zlocie chętnie posłucham metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Jako ze w tym roku zimy nie dowieźli, to moze by się tak spotkać, w drugiej połowie lutego i wsp?łlnie pogadać, połowić itd?
Miejsce - B?łbr, Tartak Fly fishing Centre - miejsc?łwka nad samą wodą, z magicznym klimatem. Rzeka od?źywa, ryby sa do złowienia, nic tylko jechać.
Da się to jakimiś małymi kosztami obskoczyć.
Ktoś byłby zainteresowany?
Top użytkownicy dla tego pytania
70
61
49
44
Popularne dni
13 Sty
44
27 Lut
37
13 Lut