pitt Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Podobno większość wędkaży nie wraca już potem do spina Z tymi wędkażami to może być prawda. Z wędkarzami - już niekoniecznie bylo tutaj takich co najmniej dwoch co to w sygnaturze 'tylko baitcasting' sobie wyskrobali ... jeden na pol roku a drugi na 9 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 pitt kurde rozwiń temat bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 poczytaj forum to zakumasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 poczytaj forum to zakumasz Czytam,czytam ale życia by chyba brakło żeby to wszystko przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tak Fish było takich paru,ale nie koniecznie musisz być kolejnym.Trzeba sobie tylko dać spokój z przynętami poniżej 2gram no 3 i będzie dobrze.Curado z Availem + dobrany patyk rzuca świetnie i nie ma sensu szukać czegoś innego.Multik nie drogi ale relacja jakość/cena bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomy przynęty o takiej gramaturze to za lekko jak dla mnie ale tak od 6-7g to już bym chciał rzucać.No i chyba zrobie tak jak mi radzicie Kupie jakieś curado w dobrej cenie a nad kijkiem się jeszcze zastanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 To do takich przynęt nie potrzeba Ci Availa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 curado 51E to NIEMAL to samo co scorpion 1001 XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 To do takich przynęt nie potrzeba Ci Availa. Tomy ale jak by mi się za chciało pózniej lżej to można potem dokupić na wszelki wypadek.Jak w końcu zdecyduje się na kupno to moge liczyć na Twoją pomoc?Spotkali byśmy się nad wodą i troszke mógłbyś mnie podszkolić w temacie Co Ty na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 curado 51E to NIEMAL to samo co scorpion 1001 XT Mifek a powiedz mi ile takie curado z tą szpulą może orientacyjnie mnie kosztować.Chodzi mi o używke w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 curado 51E to NIEMAL to samo co scorpion 1001 XT Mifek a powiedz mi ile takie curado z tą szpulą może orientacyjnie mnie kosztować.Chodzi mi o używke w dobrym stanie cena uzywanego curadziaka / czy jego odpwiednika wynosi ostatnio niemal tyle samo co sciagniecie nowego z Ebaya szpula to juz pytaj mefisto ale na ogol wychodzi ze AVAIL + megnetyk to niemal drugie tyle. w zmaian za to masz combo ktore w swojej klasie cenowej i w sumie nie tylko nie ma konkurencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 cena uzywanego curadziaka / czy jego odpwiednika wynosi ostatnio niemal tyle samo co sciagniecie nowego z Ebaya czyli ile? editok widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 ok 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi