kapi81 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Oddam WW SW WP bardzo dużo. Odbiór tylko osobisty za flaszkę dobrego samoogonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Samogon jest, ale kawał drogi do Ciebie ... Jeżeli w grę wchodzi wysyłka to jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 A jak flache wyślesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Kurierem owiniętą w folię i wciśniętą w grubą tubę , spoko On dy rydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 A jak flache wyślesz?Kurierem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Cholerka, a ja właśnie to czytając kończę ostatnią????butelkę dobrego KPN-u.(czyt.Koniak Pędzony Nocą ????). Edytowane 26 Maja 2018 przez Sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 hehe kpn dobry skrót ja właśnie zakończylem jeam beamPozdrawiam MarcinMal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Sławek, u mnie trochę gazetek zostało. Przekaże Ci jakoś pocztą pantoflowo-koleżeńską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Sławek, u mnie trochę gazetek zostało. Przekaże Ci jakoś pocztą pantoflowo-koleżeńską.Dziękuję ☺ na pewno się spotkamy na jesiennym garage jak się odbędzie to cosik tam się gdzieś tam zakręci ???? Edytowane 27 Maja 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Na bank przekaże Ci wcześniej. Od czego mamy Kolegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 To jak ktoś chętny do odbioru w Olsztynie boszkoda wyrzucić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Potrzebuję pierwszy numer WP.Może masz? Rocznik 1991 Edytowane 31 Maja 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 To jak ktoś chętny do odbioru w Olsztynie boszkoda wyrzucić Pakuj wszystko, a ja zabiorę. Nawet kuriera zamówię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi