Skocz do zawartości

Hiszpania - szczupaki, bassy, brzany. Fotorelacja

bigos

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle, ze rewelacja to bedzie jak pojedziemy tam na przelomie lipca i sierpnia...Jestem pewien, ze kiedys zlowie na tej wodzie swojego zyciowego szczupaka. Kompletni frajerzy pokazywali mi w komorkach przypadkowo zlowione ryby po 120 i wiecej centymetrow...Zalamka...

O bassach i brzanach nie wspomne...

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

ad Bigos

< Kompletni frajerzy pokazywali mi w komorkach przypadkowo zlowione ryby po 120 i wiecej centymetrow...Zalamka...

O bassach i brzanach nie wspomne>

Kolego Bigos ja dosc czesto lowie na tych wodach i znam wielu ludzi ktorzy byli tam rzadziej niz Ty i choc nie sa tak wspanialymi lowcami jak Ty,

maja wiele fajnych okazow na rozkladzie...nasuwa mi sie pytanie...kto tu jest frajerem ?

Serdecznie pozdrawiam.

ad Bigos

< Kompletni frajerzy pokazywali mi w komorkach przypadkowo zlowione ryby po 120 i wiecej centymetrow...Zalamka...

O bassach i brzanach nie wspomne>

Kolego Bigos ja dosc czesto lowie na tych wodach i znam wielu ludzi ktorzy byli tam rzadziej niz Ty i choc nie sa tak wspanialymi lowcami jak Ty,

maja wiele fajnych okazow na rozkladzie...nasuwa mi sie pytanie...kto tu jest frajerem ?

Serdecznie pozdrawiam.

Tu chyba chodzi o pominięte przez Ciebie słowo "przypadkowo". Przeczytaj jeszcze raz wypowiedz Bigosa.

Widze ze zbyt gleboko ukrylem sens mojej wypowiedzi, wiec wyraze sie bardziej zrozumiale. Chodzilo mi tylko o to, ze nazywanie publicznie przypadkowo spotkanych wedkarzy KOMPLETNYMI FRAJERAMI nie jest odpowiednia forma podziekowania za goscinnosc na tych wodach. To czy ryby byly zlowione przypadkowo czy nie, nie ma tu nic do rzeczy i jest to tylko subiektywna opinia kolegi Bigosa.

Ps.Swoja droga chcialbym dowiedziec sie jakie kryteria nalezy spelnic by w oczach kolegi Bigosa nie uchodzic za (kompletnego frajera).....moze wystarczy zostac klientem jego firmy???

Pozdrawiam serdecznie.

Tutaj ani lodu, ani mrozu, ryby nawet (piekne brzany) niezle biora. Ostatnio z Juliem (facet z filmiku powyzej) dalismy im niezle popalic. ;) ....ale co do Realu to masz racje!!! to oni mnie tak stresuja!! :D a niech tam, jade jutro pomeczyc jakiego metnookiego, to zawsze mnie luzuje...pozdrawiam z raju wedkarskiego.

• 3 tygodnie później...

Dopiero dzis przeczytalem tworczosc kolegi Serwera411. Oczywiscie nie bede podejmowal z Kolega merytorycznej dyskusji na tematy wedkarskie, bo nie dyskutuje z osobami, ktore znajomosc ze mna zaczynaja od chamskich docinek, oraz doszukuja sie w moich wypowiedziach tresci, ktorych one nie zawieraja. Niestety bedzie musial Kolega zyc z sola w oku, jaka jest obecnosc innych polskich wedkarzy na lowiskach, z ktorych Kolega rowniez korzysta. I celowo nie napisalem tutaj ,,lowiskach kolegi''. Frustracje proponuje konsultowac z psychologiem, a na rozladowanie napiecia swietny jest seks - w moim przypadku sie sprawdza i luzuje bardziej niz, cytuje Kolege, ,,meczenie metnookiego''.

Pozdrawiam serdecznie

Bigos

ps: Jak wroce z Amazonii - gdzie jako frajer bede lowil ryby, ktorych lowic nie potrafie- to wrzuce w net duzo zdjec z hiszpanskich lowisk, ktore Kolega prawdopodobnie swietnie zna. W zwiazku z tym mam do Kolegi prosbe, aby swoich napiec z tym faktem zwiazanych Kolega nie rozladowywal na forum, bo moze miec to odwrotne skutki terapeutyczne...

Ad Bigos

..oraz doszukuja sie w moich wypowiedziach tresci, ktorych one nie zawieraja.....hmm...  pozwole sobie jeszcze raz zacytowac kolege / Kompletni frajerzy\ rzeczywiscie nic tu nie znalazlem, tresc jest bardzo jasna.

Ps. Dzieki za rade, sex rzeczywiscie podzialal lepiej.

Ale pieknie zrobione zdjecie! A wiem dlaczego takie ladne(orginal) bo zrobione przeze mnie ! ;) Fotograf swietny ze mnie.
Spodobał mi się klimat tego zdjęcia, zaprezentowanie szczupaka opartego na multiku i z przynętą w pysku, pomyślałem że usunę bałagan z tła, lekko wyciągnę temat i ściągnę fiolet.

Jeśli się nie podoba to przepraszam.

Edytowane przez Nizdęb

Nie no Twoja fotka Zajebista , a ja tak dla jaj napisalem ze fotograf ze mnie taki dobry ! ale fakt faktem to ja pstryknolem ta fotke.

a i jeszcze jedno na fotce to Bigos wiec niech on sie wypowiada czy mu sie podoba czy nie :ph34r:

Edytowane przez CLAUDIO