robert67 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie no Twoja fotka Zajebista , a ja tak dla jaj napisalem ze fotograf ze mnie taki dobry ! ale fakt faktem to ja pstryknolem ta fotke.a i jeszcze jedno na fotce to Bigos wiec niech on sie wypowiada czy mu sie podoba czy nie Yyyy! Wydałeś Bigosa! Teraz to już nawet ja Go poznam, nawet w tłumie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nhooooooo bardzo latwo go (bigos) poznac szczegulnie po ....okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie będziemy tam...wnikać w szczegóły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Spoko chlopaki, mozecie mnie poprawiac:) Jakby sie dalo jeszcze rybe zwiekszyc o 20 %, albo mnie zmniejszyc o tyle samo, to by bylo super Ja niestety nie mam czasu na to zeby sleczec nad kazdym zdjeciem i zrobic taka robote jaka zrobil kolega Nizdeb - swietna. Bardzo chetnie podesle wiecej zdjec do poprawki :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bigos doszla lodz juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Spoko chlopaki, mozecie mnie poprawiac:) Jakby sie dalo jeszcze rybe zwiekszyc o 20 %, albo mnie zmniejszyc o tyle samo, to by bylo super Ja niestety nie mam czasu na to zeby sleczec nad kazdym zdjeciem i zrobic taka robote jaka zrobil kolega Nizdeb - swietna. Bardzo chetnie podesle wiecej zdjec do poprawki :)PozdroDzięki, fajnie że się podoba. Co do poprawek, mam kupę swoich i mi się nie chce ale gdyby było jakieś jedno, szczególnie ważne a coś je psuje to chętnie pomogę i poPSuję bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi