Vaymona Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Witam Orientuje się może ktoś gdzie w europie mam szansę dostać pinion gear do Penn Battle II 2000?Przekopałem się przez kupę stron i jedyna opcja jaką znalazłem to usa z ceną 45$+ (6$ sam pinion).Przy cenie kołowrotka 350 ta opcja jest nieopłacalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał pc Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Jeżeli się zbiore w sobie i będe kąpletował zamówienie ze stanów to dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaymona Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Znajomemu udało się kupić w niemieckim serwisie (kołowrotków nie peena), właśnie go docieram.Dzięki za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi