Skocz do zawartości

Szczecin - mucha

Kacper.K

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest tutaj ktoś ze Szczecina, kto łowi na muchę? Przeprowadziłem się niedawno i szukam kogoś, z kim możnaby się wybrać na ryby.

Witamy nowego szczeciniaka. Przerzucaj się na spina chyba, że mocno upierasz się przy muchowaniu :) łatwiej będzie łowić szczególnie w centrum i okolicach.

PS. jakbyś gdzieś usłyszał "MANY" lub "SZMULA" to nikt nikogo nie obraża, tak niektórzy mówią na mężczyznę i kobietę :)

Witamy nowego szczeciniaka. Przerzucaj się na spina chyba, że mocno upierasz się przy muchowaniu :) łatwiej będzie łowić szczególnie w centrum i okolicach.

PS. jakbyś gdzieś usłyszał "MANY" lub "SZMULA" to nikt nikogo nie obraża, tak niektórzy mówią na mężczyznę i kobietę :)

Powiedz coś po szczecińsku - "jaki many" ;)

Spinningi wziąłem, takie okoniówki/lekkie sandaczówki. Na początku mogę spinningiem połowić, jednak długofalowo będę się przy muchówce upierał. Czwartek mam wolny, jaką miejscówkę polecacie na początek? Może ktoś chciałby razem wyskoczyć? Mieszkam na prawobrzeżu.

Peresada, jak będę się wybierał do Vancouver to na bank będę się Ciebie wypytywał ;).

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

(...)

Spinningi wziąłem, takie okoniówki/lekkie sandaczówki. Na początku mogę spinningiem połowić, jednak długofalowo będę się przy muchówce upierał. Czwartek mam wolny, jaką miejscówkę polecacie na początek? Może ktoś chciałby razem wyskoczyć? Mieszkam na prawobrzeżu.

Też jestem z prawego brzegu, też muchuję ale akurat w czwartek mam nieco inne plany :D Jednak nie zostawię Cię samego, podrzucę Ci kilka tematów ale to odezwij się na PW.

• 5 miesięcy temu...