Kacper.K Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Czy jest tutaj ktoś ze Szczecina, kto łowi na muchę? Przeprowadziłem się niedawno i szukam kogoś, z kim możnaby się wybrać na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) W Szczecinie bywam na weekendy więc możnaby się gdzieś kiedyś wybrać. Choć ja narazie raczej kaleczę metodę niż łowię. Edytowane 29 Maja 2018 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Czy jest tutaj ktoś ze Szczecina, kto łowi na muchę? Przeprowadziłem się niedawno i szukam kogoś, z kim możnaby się wybrać na ryby. Witamy nowego szczeciniaka. Przerzucaj się na spina chyba, że mocno upierasz się przy muchowaniu łatwiej będzie łowić szczególnie w centrum i okolicach. PS. jakbyś gdzieś usłyszał "MANY" lub "SZMULA" to nikt nikogo nie obraża, tak niektórzy mówią na mężczyznę i kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Kacper!Ja pochodzę ze Szczecina. Jeżeli szukasz kolegi muszkarza, rozważ być może Vancouver [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Witamy nowego szczeciniaka. Przerzucaj się na spina chyba, że mocno upierasz się przy muchowaniu łatwiej będzie łowić szczególnie w centrum i okolicach. PS. jakbyś gdzieś usłyszał "MANY" lub "SZMULA" to nikt nikogo nie obraża, tak niektórzy mówią na mężczyznę i kobietę Powiedz coś po szczecińsku - "jaki many" Spinningi wziąłem, takie okoniówki/lekkie sandaczówki. Na początku mogę spinningiem połowić, jednak długofalowo będę się przy muchówce upierał. Czwartek mam wolny, jaką miejscówkę polecacie na początek? Może ktoś chciałby razem wyskoczyć? Mieszkam na prawobrzeżu. Peresada, jak będę się wybierał do Vancouver to na bank będę się Ciebie wypytywał . Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Podobnie jak Paweł jestem ze Szczecina i kaleczę muchę... chociaż w tym roku jeszcze nawet nie kaleczyłem, skupiłem się na spinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Kacper;Odra Piasek i/lub BielinekIna okolice Stargardu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (...)Spinningi wziąłem, takie okoniówki/lekkie sandaczówki. Na początku mogę spinningiem połowić, jednak długofalowo będę się przy muchówce upierał. Czwartek mam wolny, jaką miejscówkę polecacie na początek? Może ktoś chciałby razem wyskoczyć? Mieszkam na prawobrzeżu. Też jestem z prawego brzegu, też muchuję ale akurat w czwartek mam nieco inne plany Jednak nie zostawię Cię samego, podrzucę Ci kilka tematów ale to odezwij się na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Tutaj poznasz ludzi ze Szczecina i okolic, którzy łowią na muchę: http://www.tpriig.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi