Kuballa44 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Wielu jest Twórców na forum. Wielu ma obszerne wątki. A niestety nie każdy ma czas na ich zwiedzanie.Mam propozycję! Może Twórcy sami z siebie w tym temacie zaprezentuja swoje wizje woblerka, czy gumy imitujacej kielbia? Rybka ta to popularny pokarm naszych drapieżników,więc temat chyba ciekawy. Za jakiś czas można by założyć kolejny, z innym gatunkiem ryby do odzwzorowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Kiedyś robiłem jakieś podejście do sandaczowego kiełbia 9 cm. A i jakieś cierniki pstrągowe też strugałem... Pozdrawiam Edytowane 31 Maja 2018 przez kezmo 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Cierniki super ale te kiełbie to mistrzostwo, bardzo realistyczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Wszystko fajnie, ale... Kielbik trzyma sie dna, nawet do pokarmu za wysoko się nie podniesie. Imitacja może być dwojaka. Taka która trzyma się dna lub wyglądem jego przypomina. Więc albo gumka( Matusiak robi fajne) bo i przy dnie mozna prowadzić i wyglądem są podobne. Może tylko wyglądać jak kielb. Taki ciernik wręcz przeciwnie. Na dodatek praca... najlepszy ripperek z odciętą częścią ogonka tak by trudno bylo dostrzec jego bardzo drobniutka pracę.Ładne te powyższe imitacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Chlopy, tak sobie przypomniałem, moze zostawmy miejsce dla samych Twórców. Dyskutujmy gdzie indziej, tu miejmy... Katalog imitacji.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Ładne kiełbie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Wątki autorskie zostawmy autorom. Dlatego ten przeniosłem do tematów technicznych, choć mam wątpliwości, czy taki wątek jest potrzebny. Może jednak się mylę i ładnie się rozwinie? Poczekamy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Kiełbiki super, ale czemu tylko sandaczowe? Może znalazłyby się i pstrągowe wraz z głowaczami czy słonecznicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Kilka prób w moim wykonaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Edytowane 4 Czerwca 2018 przez atb69 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Kolegi sprzed 10 lat. Jeszcze jerkbait nie znałem a już takie cudeńka miałem . Kiełbiki: Z brązowym grzbietem. Kiedyś złowiłem kiełbika tak ubarwionego i na życzenie został wykonany : I w odcieniach szarości: Edytowane 4 Czerwca 2018 przez Banjo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 To jeszcze cierniki w różnych namaszczeniach: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nie są to przypadkiem woblery JB? Mam chyba 20-30szt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nie są to przypadkiem woblery JB? Mam chyba 20-30szt Zgadza się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi