Skocz do zawartości

OSP Bent Minnow

mlgi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam,

A ja nabyłem inny produkt tej firmy http://allegro.pl/o-s-p-super-realistic-minnow-mega-hit-z-ja ponii-i2007235664.html

i muszę powiedzieć szacun, przede wszystkim za jakość. Ju?ź kilka potok?łw z wody wyjechało, brania były bardzo agresywne. Stosuje r?ł?źne softy na pstrągi, fajnie się nimi łowi delikatnie podszarpując na przemian z kogutami ale te OSPY okazały się naprawdę są bardzo skuteczne. Zachowuję się bardzo realistycznie w wodzie i uweilbiają delikatne podszarpywania. Podr?łbki ju?ź r?ł?źne przerabiałem i zawsze coś było nie tak, wyglądały identycznie ale w wodzie zachowywały się inaczej od oryginał?łw. Z chęcią bym tego benta przetestował na pstrągi i okonie, wie ktoś gdzie mo?źna go nabyć?

Z wędkarskim pozdrowieniem,

Przemo

A mo?źe na allegro te 16 zł jest za sztukę, a nie za paczkę? :huh:

Guzu, jakbyś miał tonące to byś znalazł zastosowanie powiadasz :D... to wbij hak w soft4play, ale w taki spos?łb, ?źeby wychodzi z boku przynęty, a przy przebijaniu zadbaj, ?źeby przynęta była krzywa i ju?ź :D.

Widziałem wczoraj w kt?łrejś z nowych gazet, ?źe S4P będą w nowych, ładnych kolorach.

Żeby nie odbiegać od tematu to mi się nie podobają jakieś takie krzywe woblery :D... ale bassy ładnie na nie siadają i takim bassem to ja bym nie pogardził :D

pzdr.

to jest rynek, a nie te mannsiki, ktorymi nas tu zaopatrujesz Bartku !

Mannsiki ju?ź się kończą ;)

W zapasie jeszcze inne gumiaki ale to na początek sezonu.

Te Reaction Strike ,podobne do tych z Allegro kosztują 6.50euro za paczkę z 6 sztukami w środku.

Jedną paczkę nawet chyba wystawiłem kiedyś w dziale sprzeda?źy.

Gumy właściwie wyglądają podobnie ale na gł?łwce jigowej ich nie sprawdzałem.

n

Guzu, jakbyś miał tonące to byś znalazł zastosowanie powiadasz :D... to wbij hak w soft4play, ale w taki spos?łb, ?źeby wychodzi z boku przynęty, a przy przebijaniu zadbaj, ?źeby przynęta była krzywa i ju?ź :D.

Widziałem wczoraj w kt?łrejś z nowych gazet, ?źe S4P będą w nowych, ładnych kolorach.

Żeby nie odbiegać od tematu to mi się nie podobają jakieś takie krzywe woblery :D... ale bassy ładnie na nie siadają i takim bassem to ja bym nie pogardził :D

pzdr.

Dzieki!

dobry pomysl

mam sporo gumek dajacych sie zastosowac do takich trickow

ciekawe co na to RYBY ;)

Ćwiczyłem dziś OSP-y.Choć warunki były trudne jednego ładnego pstrąga (około 50cm)na gumkę miałem.Po kilku przewinięciach spadł.Co ciekawe,w nastepnym rzucie ponownie wyszedł do przynęty.Jakiś wyjątkowo nie ostro?źny był albo nie dostał mocno w zęby :D

Przynętę miałem po raz pierwszy w wodzie.Robi fajne wra?źenie,bardzo naturalne.widać ?źe to przynęta na te du?źe,cwane rybska.

Jak pisałem jakiś czas temu o pstrągowych wabikach.Im mniej pracy,tym lepiej.I to jest to.

wziął na ?ź?łłtego

post-382-1348916264,7533_thumb.jpg

.........Jak pisałem jakiś czas temu o pstrągowych wabikach.Im mniej pracy,tym lepiej............

Szczeg?łlnie, tą zimową porą

A znacie panowie robala Rebela? Na Sanie to m?łj faworyt Nr 1 na wodę niską i średnio niską wodę (przy wy?źszej lepiej sprawują się tradycyjne woblery). Praktycznie zero pracy, wszystko zale?źy od inwencji wędkarza.