Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 No tak na fotkach, szczegolnie w tej cenie, to naprawde prezentuja sie atrakcyjnie. Kilka modeli maja naprawde kuszacych. Chyba trzeba bedzie sprobowac, skoro polecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Przegladam oferte tych Payo... Tomku, one faktycznie sa takie ciezkie jak podaja w ofercie ? Jak z lotnoscia ? placza sie przy mocnych rzutach ?Niema wszystkie sa tonace albo suspending ? Niektore naprawde robia wrazenie : http://www.ebay.com/itm/Payo-Wee-Gun-Silent-Rolling-Bait-Am- Shad-/290649823757?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43ac14 5a0d#ht_500wt_1288 http://www.ebay.com/itm/Payo-Bite-90SP-Suspending-Deep-Dive- Minnow-Black-Silver-/290647715621?pt=LH_DefaultDomain_0& hash=item43abf42f25#ht_500wt_1288 http://www.ebay.com/itm/Payo-Gunner-Lipless-Crankbait-Sinkin g-Minnow-Sardine-/290655277991?pt=LH_DefaultDomain_0&has h=item43ac6793a7#ht_500wt_1288 ... Ten z 1 linku jest jakoś dziwnie podobny do woblera firmy J http://www.jaxon.pl/Katalog/258_184_przynety/5109_jaxon-atra ct/Produkt/20590_jaxon-atract-xtr-l.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zaskakujace podobienstwo W 2012 swiat jest juz naprawde maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblermaniak Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam, A ja nabyłem inny produkt tej firmy http://allegro.pl/o-s-p-super-realistic-minnow-mega-hit-z-ja ponii-i2007235664.html i muszę powiedzieć szacun, przede wszystkim za jakość. Ju?ź kilka potok?łw z wody wyjechało, brania były bardzo agresywne. Stosuje r?ł?źne softy na pstrągi, fajnie się nimi łowi delikatnie podszarpując na przemian z kogutami ale te OSPY okazały się naprawdę są bardzo skuteczne. Zachowuję się bardzo realistycznie w wodzie i uweilbiają delikatne podszarpywania. Podr?łbki ju?ź r?ł?źne przerabiałem i zawsze coś było nie tak, wyglądały identycznie ale w wodzie zachowywały się inaczej od oryginał?łw. Z chęcią bym tego benta przetestował na pstrągi i okonie, wie ktoś gdzie mo?źna go nabyć? Z wędkarskim pozdrowieniem,Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblermaniak Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Wrzucam fotę jednego z kropk?łw złowionego właśnie ma OSP minnow, prowadzonego drobnymi podskokami z prądem.http:// Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W Polsce tylko 2.5 raza TANSZE niz na ebay : http://www.ebay.com/itm/OSP-Mylar-Minnow-3-5-Inch-Soft-Lure- 010-/140632776545?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20be5dd f61#ht_2668wt_1272 BRRRRRRRAAAAAAAC! kto zyw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W Polsce tylko 2.5 raza TANSZE niz na ebay : http://www.ebay.com/itm/OSP-Mylar-Minnow-3-5-Inch-Soft-Lure- 010-/140632776545?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20be5dd f61#ht_2668wt_1272 BRRRRRRRAAAAAAAC! kto zyw! A mo?źe na allegro te 16 zł jest za sztukę, a nie za paczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 http://allegro.pl/o-s-p-super-realistic-minnow-mega-hit-z-ja ponii-i2007235664.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 I wychodzi na to, ?źe miałem rację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 te z allegro podobne trochę do tych Reaction Strike z kieszonką na grzechotkę dodatkowo. Tylko ja je zawsze zbroiłem w Drop Shot a nie z gł?łwką jigową.http://reactionstrike.com/split-tailjr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 To sie zakrztusilem spozywanym akurat plynem gazowanym 16 PLN za 1 gumke ? MOC JEST Z NAMI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 1 gumka 16zł?Niemo?źliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 to jest rynek, a nie te mannsiki, ktorymi nas tu zaopatrujesz Bartku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Guzu, jakbyś miał tonące to byś znalazł zastosowanie powiadasz ... to wbij hak w soft4play, ale w taki spos?łb, ?źeby wychodzi z boku przynęty, a przy przebijaniu zadbaj, ?źeby przynęta była krzywa i ju?ź .Widziałem wczoraj w kt?łrejś z nowych gazet, ?źe S4P będą w nowych, ładnych kolorach. Żeby nie odbiegać od tematu to mi się nie podobają jakieś takie krzywe woblery ... ale bassy ładnie na nie siadają i takim bassem to ja bym nie pogardził pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 to jest rynek, a nie te mannsiki, ktorymi nas tu zaopatrujesz Bartku ! Mannsiki ju?ź się kończą W zapasie jeszcze inne gumiaki ale to na początek sezonu. Te Reaction Strike ,podobne do tych z Allegro kosztują 6.50euro za paczkę z 6 sztukami w środku.Jedną paczkę nawet chyba wystawiłem kiedyś w dziale sprzeda?źy.Gumy właściwie wyglądają podobnie ale na gł?łwce jigowej ich nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 nGuzu, jakbyś miał tonące to byś znalazł zastosowanie powiadasz ... to wbij hak w soft4play, ale w taki spos?łb, ?źeby wychodzi z boku przynęty, a przy przebijaniu zadbaj, ?źeby przynęta była krzywa i ju?ź .Widziałem wczoraj w kt?łrejś z nowych gazet, ?źe S4P będą w nowych, ładnych kolorach. Żeby nie odbiegać od tematu to mi się nie podobają jakieś takie krzywe woblery ... ale bassy ładnie na nie siadają i takim bassem to ja bym nie pogardził pzdr. Dzieki!dobry pomysl mam sporo gumek dajacych sie zastosowac do takich trickowciekawe co na to RYBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Plastikowego wobka mo?źna nad ogniem skrzywić Tylko nie wiem jak to będzie w wodzie się zachowywać - czy jak ranna rybka czy jak ranny wobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mam taką gumeczkę jak te z Allegro.Nawet od tego sprzedawcy.Fajnie pracuje jak sie ją pobudzi szczyt?łwką.Podobno rewelacyjna na pstrągi i klenie tam gdzie są minogi.U mnie są na Brdzie,wiec muszę popr?łbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 nie sądziłem, ?źe temat się tak rozwinie, a ju?ź na pewno, ?źe mamy zbli?źone produkty dostępne u nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ćwiczyłem dziś OSP-y.Choć warunki były trudne jednego ładnego pstrąga (około 50cm)na gumkę miałem.Po kilku przewinięciach spadł.Co ciekawe,w nastepnym rzucie ponownie wyszedł do przynęty.Jakiś wyjątkowo nie ostro?źny był albo nie dostał mocno w zęby Przynętę miałem po raz pierwszy w wodzie.Robi fajne wra?źenie,bardzo naturalne.widać ?źe to przynęta na te du?źe,cwane rybska.Jak pisałem jakiś czas temu o pstrągowych wabikach.Im mniej pracy,tym lepiej.I to jest to. wziął na ?ź?łłtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Michał, matko jedyna, przerzuciłeś się na Stellkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 niee,moja wedka to ta z tym skromnym kołowrotkiem.Ale to dziś ja miałem rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dales 5 g jako ciezarek czy ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 .........Jak pisałem jakiś czas temu o pstrągowych wabikach.Im mniej pracy,tym lepiej............Szczeg?łlnie, tą zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 .........Jak pisałem jakiś czas temu o pstrągowych wabikach.Im mniej pracy,tym lepiej............Szczeg?łlnie, tą zimową porą A znacie panowie robala Rebela? Na Sanie to m?łj faworyt Nr 1 na wodę niską i średnio niską wodę (przy wy?źszej lepiej sprawują się tradycyjne woblery). Praktycznie zero pracy, wszystko zale?źy od inwencji wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi