Riqelme Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 tpe daj linka do tego robala ja wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ano tak: http://www.taimentackle.com/pl/pl/product/4.0-cm-rebel-catr- crawler-s75_3223/90760 Najlepszy zawsze był mlecznobiały, przy bardzo niskiej, prześwietlonej wodzie ten r?ł?źowo-przeźroczysty. Jeszcze do niedawna Rebele były bardzo trudne do zdobycia. Załatwialiśmy je przez krewnych w USA, czasami ściągał je do swojego sklepu P. Adam Skrechota z Sanoka. Teraz jak widać na miejscu w Polsce do wybory, do koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 TAPS a jak prowadziłeś tego gluta bez akcji? Przyznam, ?źe mam kilka podobnych przynęt w pudełku, ale zarezerwowane były dla dropshot'a. Mo?źe jednak inaczej je wykorzystam... jak powiesz co w nimi zrobić .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ja u?źywałem 3 gramowej głowki,ale na moim łowisku to było za du?źo.Ale na Brdą uzbroję je w 5 i 7.Prowadzilem jak koguta,lekko podszarpując.Dopiero teraz zobaczylem film z aukcji i pracę tej przynęty.Takiej trzesącej nie uzyskałem,ale ta pływajaca bez obciazenia rozbudzila moją wyobraźnię.A?ź się chce zało?źyć na okonie do wedki muchowej,albo nawet na belony,bolenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Czy te Payo Black Swan ale Bent Minnow występują w rozmiarze 10+ cm i wadze powy?źej 10 g??? Szukałem i nigdzie nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Czy te Payo Black Swan ale Bent Minnow występują w rozmiarze 10+ cm i wadze powy?źej 10 g??? Szukałem i nigdzie nie mogę znaleźć. Jak na razie tylko: Weight : 6.5g / Length : 86mm Mo?źe kiedyś pojawią się większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Są tutaj 11 cm i 10 g: http://www.payo.co.kr/shop/step1.php?number=751 Tylko gdzie je kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 To chyba strona producenta, ale nawet na niej nie mo?źna ich kupić. na ebay'u same małe...Jutro zapytam sprzedawcę z Holandii o te 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Będę w kontakcie z producentem. Myślę, ?źe 100 sztuk przed sezonem śmiało by poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Kur...a jakie to zaje.....ste. Piekna praca !Dowiadujcie sie dowiadujcie gdzie kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Są tutaj 11 cm i 10 g: http://www.payo.co.kr/shop/step1.php?number=751 Tylko gdzie je kupić??? Filmik z pracy przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ciekaw jestem czy przynęta r?ł?źni się pracą od wspomnianego OSP, poniewa?ź inaczej jest prowadzona, czy mo?źe r?ł?źnica tkwi w rozmieszczeniu obcią?źenia. Co nie zmienia faktu, ?źe oba wobki pracują rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 U tego sprzedawcy Black Swan 11 ma być dostępny w ciągu 8 dni. http://www.ebay.com/sch/zeebaars010/m.html?hash=item43abfe40 bf&item=290648375487&pt=LH_DefaultDomain_0&_trks id=p4340.l2562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Przyznam szczerze ,?źe mnie jakoś taki kulawy wobek nie kręci.Lata w wodzie jak jakaś kredka.Wolę jednak przynęty,kt?łre bardziej przypominają zdrową rybę a nie inwalidę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dzięki @TPE za info.Spr?łbuję nawiązać bezpośredni kontakt z producentem i ściągnąć trochę na firmę. Powinien kosztować 2-3 USD + transport , cło i vat i 10-20% dla mnie Czyli jakieś 5-7 USD i będzie w Polsce do odbioru.Mozna zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dzięki @TPE za info.Spr?łbuję nawiązać bezpośredni kontakt z producentem i ściągnąć trochę na firmę. Powinien kosztować 2-3 USD + transport , cło i vat i 10-20% dla mnie Czyli jakieś 5-7 USD i będzie w Polsce do odbioru.Mozna zaryzykować. Pr?łbuj, wysyłka z Polski do mnie będzie zawsze tańsza ni?ź z Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Koledzy gdybyście zamawiali zbiorowo to ja się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja r?łwnie?ź chętnie przygarnę jakieś egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 KUpiłem du?źą ilość tych wobler?łw PAYO...będę je miał oclone po weekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 To dobrze . Będą te Black Swan 11 cm albo kr?łtsze? Jeśli tak , to jestem pierwszy na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 będą 86mm i 110mm, prawie wszystkie kolory...gieneralnie du?źa ilośćcena proawdopodobnie małe 25 zł, du?źe 30 zł, ale jeszcze zobaczę jak to przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 KUpiłem du?źą ilość tych wobler?łw PAYO...będę je miał oclone po weekendzie... Korea?!?! u Mefista w sklepie??? Bardzo dobra wiadomość, czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Drogo, ale i tak daj znać jak przyjdą . Wezmę 3 szt. 11 mm.Kolor SWAN-8, 10 i 12. Mo?źna odło?źyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Taki ciekawy pomysł zarzuciłem, reklama itp., mo?źe jakiś sp?łźniony prezent gwiazdkowy się trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 mo?źe będzie jakis rabat nie marudzić...! Korea..Japania..USA...jest kryzys..rynku zbytu nie ma..trza kombinować...lub chocia?ź pr?łbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi