tpe Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 To daj cynk, kiedy będą dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 @Mefisto, skąd się wziął pomysł ściągnięcia ? 1 post w temacie 14.01.2012. Czy ju?ź wcześniej zająłeś się tematem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 koniec przyszłego tygodnia...clenie tuz po weekendzie...wrzucę w sklep w weekend ofertę...pozdr....szukałem wcześniej...pytałem...zastanwaiłem się..myślałem o OSP...ale po waszcyh dyskusjach wr?łciłem do koncepcji PAYO, a co będzie dalej obaczym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 @Mefisto, skąd się wziął pomysł ściągnięcia ? 1 post w temacie 14.01.2012. Czy ju?ź wcześniej zająłeś się tematem ? Mo?źe stąd? http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=285648 &&srch=dla+fan%F3w#msg_285648 (-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 A ju?ź myślałem, ?źe MEFISTO jest szybszy od błyskawicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam serdecznie ja te?ź jestem zainteresowany 2 sztuksmi. mnie interesuje napewno imitacja płotki i uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja te?ź chcę mniejsze, jasne imitacje uklejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 To ja te?ź poproszę ze trzy, dwie małe i jednego du?źego, ciekawe kiedy zobaczymy je w dziale sprzedam latem czy na jesieni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mefisto, oclili?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Hej, yes, wczoraj ju?ź i dzisiaj jest w doręczeniu, Dam znac wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tylko pamiętaj o tych co ju?ź zam?łwili, będą te?ź pływające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 spoko, paczka ju?ź jest one wszystkie są chyba floating...tak mi się wydawało na pudełkach pisze głębokość schodzenia 0-0,3m....ładnie wyglądają...wieczorem podam dokładnie jakie kolory mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 http://payo.co.kr/shop/step1.php?number=751 BLACK SWAN 110mmkolory: 8,9,10,11,12cena 25 zł/szt http://payo.co.kr/shop/step1.php?number=738 BLACK SWAN 86mmkolory: 1,2,3,4,5,6cena 21 zł/szt koszt wysyłki stały: 6 zł to są ceny jerkbaitowe. Normalne będą 24/28 jak ktos cos chce prosze pisac, wysyłki jak zwykle natychmiastowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam Jeśli mo?źna to poproszę, 86mm w kolorze 1,3,4 oraz dane do wpłaty na pw.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 dostalem dzis dwa ze sklepu ebay podanego przez tpe ... firma niby koreanska a wabiki made in china ... kotwice VMC ale raczej z tych tepych ... ale moze lowne beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 dostalem dzis dwa ze sklepu ebay podanego przez tpe ... firma niby koreanska a wabiki made in china ... kotwice VMC ale raczej z tych tepych ... ale moze lowne beda? Pitt, kt?łre kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Pitus, przecie to norma , a IMAKATSU hard javallon, javallon i 80% innych swoich przynet to made in china, reszta firm to samo...wa?źne, ze ktoś coś pisze i oficjalnie sie do tego przyznaje. u nas na naszych w edkach czy przynetach to nic nie pisze a wiadomo skąd pochodzą Co kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dla mnie 8,9 i 12 z tych 110 mm. Czekam na priv z danymi do wpłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dla mnie BLACK SWAN 86mm2-sztuki kolor 4 i 2-sztuki kolor 5 Proszę dane do wpłaty na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 dla mnie 2 sztuki 86mm - kolor 4 oraz 6poproszę na pryw. dane do przelewu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ostatnio sporo uwagi poświęciłem detalom barwnym przynęt, IMO kolor numer 5 nie jest przypadkowy, ?ź?łłta plamka mo?źe imitować początek ichtifonozy tak samo jak ciemna gł?łwka często występująca u osobnik?łw mocno zniszczonych chorobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 dla mnie 2 sztuki 86mm - kolor 4 oraz 6poproszę na pryw. dane do przelewu. pozdrawiam kaska poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 kupilem 2 X po 86 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 kupilem 2 X po 86 mm Swan'?łw jeszcze nie miałem, a w tych kt?łre kupiłem kotwiczki są bardzo przyzwoite (morskie!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi