pitt Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 no wlasnie swan ecoun ... costam sie nazywaja Pitus, przecie to normamoze i norma, ale zjezylem sie z deczka jak zobaczylem na opakowaniu 'designed by payo' a 'wyprodukowano w chinach' ...podly ten swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 WitamDla mnie poproszę1szt 86mm nr 31szt 110mm nr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 To się Pitt pomału psychicznie przygotowuj,na to , ?źe uznane chińskie marki,takie z najwy?źszej światowej p?łłki bedę miały napis np Made in Etiopia To się stanie predzej ni?ź myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 zanim bedzie afryka to przejdziemy przez faze ameryki poludniowej ... skad wiem? mam taka dziwna funkcje w pewnym globalnym interesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Listonosz przyni?łsł mi dziś moje wygibasy, wyglądają bardzo fajne, trudno uwierzyć, ?źe są made in china. Kotwice są ostre i wydają się porządne, zrobione ze spłaszczonego, twardego drutu (w kolorze gun smoke a nie czerwone jak na fotkach). Wabik wrzuciłem do akwarium i wprawiony w ruch odje?źd?źał uderzając w boczne ścianki więc 60cm w bok potrafi zrobić . Pod kątem domowych oględzin mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mi r?łwnie?ź przyni?łsł niepełnosprawne uklejki, kotwice o wdzięcznej nazwie Barbarian czyli musi killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja te?ź dostałem moje 110 mm. Kotwice czerwone. Idą od razu do wymiany na ostrzejsze i ciut cieńsze. K?łłka łącznikowe te?ź do wymiany. Nie wzbudzają mojego zaufania.Nie mogę doczekać się test?łw.Ciekawe czy po kawałku ołowiu z przodu i z tyłu uzyskamy wersję lekko tonącą przy niezmienionej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam poproszę jedną sztukę 86mm kolor 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Czy są jeszcze ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 jak najbardziej zamierzam je mieć w ciagłej ofercie...ile chcesz? Do wyboru do koloru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 dla mnie 2 sztuki 86mm - kolor 4 oraz 6poproszę na pryw. dane do przelewu. pozdrawiam[/quorew]Witaj kolego poproszę jeszcze raz te same kolory ale rozmiary większe.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danlok Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 To jak panowie po takim okresie od momentu zakupu moze ktos juz testował te cuda ? chodzi mi o payo black swan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi