Jano Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 koniec wyprawy, wyjeżdzamy!pozdrowienia znad malowniczego Boren 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Hahahaha Takie skojarzenie mnie naszło, jak paczam na zdjęcie i Andrzeja - A idź pan w C***j z taką robotą... Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Dano. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Hahahaha Takie skojarzenie mnie naszło, jak paczam na zdjęcie i Andrzeja - A idź pan w C***j z taką robotą... Jak to szło? Dobra mina do złej gry????????? Mimo wszystko, chłopaki gratulacje fajnych ryb, nowych PB, samozaparcia I tego,że chciało Wam się naparzac tymi klockami w tym upale???????????? Czekamy na relacje I spostrzeżenia każdego z Was po powrocie. Wracajcie bezpiecznie do domów???? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Gratulacje dla wszystkich i szczęśliwego powrotu do domu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Godski nie jest fotogeniczny......sam nie ująłbym tego lepiej ????ale za to rybki łowić umie, pochwaliłby się czasem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Czy w związku z niefotogenicznym wyglądem Andrzeja zostały przed nami zatajone jakieś znaczące fakty ichtiologiczne? I proszę nie mataczyć, bo powołamy komisję i wyjdzie na jaw co, na co i w której zatoce... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 A do "KOMISJI" wejdzie....Pan, Pan i Ja.... Gratulujemy fajnego koleżeńskiego wyjazdu i że Wam się chciało pisać i trzymać nas przy klawiaturze przez cały wyjazd.Czyli wszystkim czytającym też należą się brawa. Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ostatnia odsłona wyprawy, pożegnania nadszedł czas...Bezpiecznego powrotu do domu i do zobaczenia wkrótce.Dzięki za wszystko! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Osoby z W-wy już bezpiecznie w domach. Dzięki wszystkim uczestnikom wyprawy za bardzo fajną przygodę, obserwującym za dopingowanie i motywowanie - łatwo w tym upale nie było. Pozdrawiam - idę odsypiać 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ponieważ wychodzi na to, że wszyscy już dojechali, a ja jako ostatni wreszcie dotarłem bezpiecznie do domu,niniejszym operację "Boren 2018" uważam za zakończoną!Czuwaj! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Czuwaj! Prosimy o podsumowanie, ale najpierw wyśpijcie się porządnie. I dzięki za relację. Miło się czytało. Boren to już chyba kawałek Polski w Szwecji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Super, wszystko szczęśliwie się zakończyło, czekamy na relację od wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Korzystając z okazji, że jest świeży wątek o Boren mam pytanie do kolegów - czy polecacie wypad w październiku? Jak to wygląda w Szwecji z pogodą, aktywnością ryby etc. na tym zbiorniku? K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Korzystając z okazji, że jest świeży wątek o Boren mam pytanie do kolegów - czy polecacie wypad w październiku? Jak to wygląda w Szwecji z pogodą, aktywnością ryby etc. na tym zbiorniku? K. Tak jak rozmawialiśmy, loteria, może być różnie i z rybami i z pogodą, ale myślę, że zawsze coś sensownego wydłubie się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi