Od pewnego czasu chodzi mi po głowie taki pomysł - przesiadki z mojego szklaka na aluminium, ale nurtują mnie pewne wątpliwości, a tutaj wszyscy używają szklaów i niezby ktoś coś wie na ten temat.
-Stabilność i możliwość pływania na dużej fali - tak trochę ponad metrowej
-Trwałość
-Jaki kształt??
-jakiego producenta moglibyście polecić?? Tu ceny są tak zaporowe, że nie wiem czy latem wracając z Polski nie zgarnąć czegoś po drodze.
Aha i łódż której szukam powinna mieć minimum 16 stóp długości i obsługiwać do 30hp, niekoniecznie musi być z kierownicą
Pytanie
Kuba Standera
Witam
Od pewnego czasu chodzi mi po głowie taki pomysł - przesiadki z mojego szklaka na aluminium, ale nurtują mnie pewne wątpliwości, a tutaj wszyscy używają szklaów i niezby ktoś coś wie na ten temat.
-Stabilność i możliwość pływania na dużej fali - tak trochę ponad metrowej
-Trwałość
-Jaki kształt??
-jakiego producenta moglibyście polecić?? Tu ceny są tak zaporowe, że nie wiem czy latem wracając z Polski nie zgarnąć czegoś po drodze.
Aha i łódż której szukam powinna mieć minimum 16 stóp długości i obsługiwać do 30hp, niekoniecznie musi być z kierownicą
Top użytkownicy dla tego pytania
82
73
59
57
Popularne dni
10 Sty
46
11 Sty
38
16 Sty
35
14 Kwi
34
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 82 odpowiedzi
brig 73 odpowiedzi
crizz100 59 odpowiedzi
hlehle 57 odpowiedzi
Popularne dni
10 Sty 2019
46 odpowiedzi
11 Sty 2019
38 odpowiedzi
16 Sty 2019
35 odpowiedzi
14 Kwi 2020
34 odpowiedzi
Popularne posty
Gar4field
Moim zdaniem porównywanie jest jak najbardziej na miejscu, bo co to? amerykańskie to świętość jakaś? a może polskie to świętość? 1. małe łodzie aluminiowe amerykańskie są robione z blachy 1.5mm do
Gar4field
Dlaczego stosuje się nitowanie przy budowie łodzi i aluminium? Jeśli priorytetem są koszty produkcji, to odpowiedź jest prozaiczna. Stosując blachy grubości 1.6 mm spawanie w warunkach produkcji ser
Bielun22
Nareszcie mam i ja[emoji41][emoji41][emoji476] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Opublikowane grafiki
1428 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi