P62 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Chciałbym w tym topicu przestrzec wszystkich kolegów przed korzystaniem z usług w Gościńcu pod Dębem nad jeziorem Dadaj, miejscowość Wilimy.Nocowałem tam jesienią zeszłego roku oraz wypożyczałem pływadło.Natomiast podczas majowego pobytu w tym roku miałem łódkę z wypożyczalni która jest nad wodą w Wilimach.Doszło do bardzo nieprzyjemnej sytuacji i ataku na mojego syna który znajdował się nad wodą. Właściciel gościńca obrzucił syna obraźliwymi słowamia za chwilkę jakiś typ mieszkający w gościńcu groził mu pobiciem. Nie wiem czy był to gość wynajęty przez właściciela ośrodka ale tak to wyglądało.Powodem było to iż wynająłem łodź u konkurencji.Niestety ale muszę liczyć każdy grosz i dla mnie 15 zł. za łódź na dobę to sporo kasy. Po całym zajściu miejscowi mówili mi że normą są praktyki stosowane przez właściciela Gościńca pod Dębem.Kwatery są bardzo drogie, wypożyczenie łodzi także i przejście do konkurencji kończy się bardzo delikatnie mówiąc wrogością z jego strony. Kończąc relacje chciałbym bardzo podziękować osobom z wypożyczalni które wsparły mnie oraz syna podczas całego zajścia ! Oczywiście polecam również wypożyczanie łodzi od nich (dobre ceny ), można liczyć też na pomoc w każdej sytuacji. Edytowane 3 Czerwca 2018 przez P62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Niezwykłe nie odpowiedzialne zachowanie bardzo delikatnie rzecz ujmując ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi