wiktos Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Cześć, szukam opinii na temat tych silników, od niedawna mamy w Polsce przedstawiciela tej firmy który oferuje silniki w bardzo przystępnych cenach. Jednak opinii totalnie zero, niby kopie Yamahy, jak reszta Parsunów, Caprali itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Z którego serwisu tak wrócił? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJak z naprawy gwarancyjnej to pewnie z Bezwioseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomibdg Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Z bezwioseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woochu Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Z bezwiosełKoszty wysyłki pokrywałeś ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomibdg Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Wysyłkę tam pokrywalem ja. Tak niestety działają gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woochu Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Wysyłkę tam pokrywalem ja. Tak niestety działają gwarancję.Myślałem że się poczują trochę i pokryją koszta transportu przy tak małej liczbie mth . To nie powinno mieć miejsca no cóż tak sie wyrabia opinie o firmie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gucio2020 Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Wysyłkę tam pokrywalem ja. Tak niestety działają gwarancję.W dwie strony koszty wysyłki po Twojej stronie?Jaki to koszt z ciekawości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Algeroth82 Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 W dwie strony koszty wysyłki po Twojej stronie?Jaki to koszt z ciekawości?Tam wysyłka po jego stronie a powrót po stronie serwisu. Zależy jaki silnik, ale małe ogarniesz po 35 PLN, większe to już paleta i koszt rzędu 130-150 złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomibdg Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 No paleta 120 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin_ketrzyn Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ja za linię paliwową płaciłem w dwie strony ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Jaki silnik taka gwarancja kupujac outboard za 1/3 ceny nie nalezy spodziewac sie platinum customer service poniewaz serwisy dzialaja dzieki sprzedawcom a jak towar tani tak i kasy na cala reszte nie ma proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomibdg Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Jaki silnik taka gwarancja kupujac outboard za 1/3 ceny nie nalezy spodziewac sie platinum customer service poniewaz serwisy dzialaja dzieki sprzedawcom a jak towar tani tak i kasy na cala reszte nie ma prosteJak dla Ciebie przetarcie szmatka oleju to Platinum service... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stołczynianin Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Spotkałem się kilka razy z takim działaniem serwisów, które polegało by na gwarancji naprawiać jak najmniej, lub pod byle pretekstem zakwestionować gwarancję. Natomiast po gwarancji - to takie trudności że nic tylko kupić nowe.Więc jeśli serwis naprawia solidnie, silnik ponownie działa jak należy, to jest ok.Wiem że Polak potrafi marudzić i narzekać - w tym jesteśmy mistrzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Spotkałem się kilka razy z takim działaniem serwisów, które polegało by na gwarancji naprawiać jak najmniej, lub pod byle pretekstem zakwestionować gwarancję. Natomiast po gwarancji - to takie trudności że nic tylko kupić nowe.Więc jeśli serwis naprawia solidnie, silnik ponownie działa jak należy, to jest ok.Wiem że Polak potrafi marudzić i narzekać - w tym jesteśmy mistrzami.I tutaj się z tobą nie zgadzam .Silnik na gwarancji i po naprawie powinien wyglądać jak nowy .Jeżeli warsztat oddaje ci silnik wysmarowany olejem to świadczy tylko o jego niechlujstwie .Mnie w takim warsztacie już by nie zobaczyli więcej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Spotkałem się kilka razy z takim działaniem serwisów, które polegało by na gwarancji naprawiać jak najmniej, lub pod byle pretekstem zakwestionować gwarancję. Natomiast po gwarancji - to takie trudności że nic tylko kupić nowe.Więc jeśli serwis naprawia solidnie, silnik ponownie działa jak należy, to jest ok.Wiem że Polak potrafi marudzić i narzekać - w tym jesteśmy mistrzami.Marudzić???? Gonić taki firmowy serwis który oddaje silnik usmarowany olejem. O czym to świadczy ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.B Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 To świadczy o jakości serwisu , i o traktowaniu klienta. Paproki i brudasy bo czegoś takiego nie można przeoczyć olali temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stołczynianin Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Marudzić???? Gonić taki firmowy serwis który oddaje silnik usmarowany olejem. O czym to świadczy ?Naprawiałem kiedyś przetwornice tramwajowe do "Helmutów" tych ogórkowatych z lat 50tych. Kilka miałem z Poznania, ale jak zaczęli wydziwiać, czepiać się dupereli, to zrezygnowałem. Naprawdę się starałem, chcąc dopiąć naprawy, ale niestety żyjemy na nieidealnym świecie. Mi pozostał niesmak a Oni zostali bez możliwości napraw.Poza tym - piszą że bezwioseł a nie że bezsmaru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.B Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Ludzie potrafią się przyczepić o byle pierdoły to fakt . Najgorszy typ youtubowi specjaliści. Czasem mam ochotę pierdzielnąć wszystko spakować graty i wyjść . Nawet przeróbki czy zmiany mnie tak nie grzeją już jak internetowi fachmajstry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stołczynianin Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Celem realnego fachmaistra jest działające urządzenie, jego wartość wykazują efekty Jego pracy.Celem internetowego fachmaistra jest poprawa poczucia własnej wartości, przy czym nie zawsze ma jakieś efekty pracy i nie zawsze można to nazwać pracą w znaczeniu poprawy czegoś.W skrajnej sytuacji celem może być przysłowiowe wbicie szpilki."Róbmy swoje" jak zachęcał Młynarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zastanawiam się nad zakupem Storma tylko nigdzie nie mogę znaleźć ,kto oprócz BEZ WIOSEŁ sprzedaje te silniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zastanawiam się nad zakupem Storma tylko nigdzie nie mogę znaleźć ,kto oprócz BEZ WIOSEŁ sprzedaje te silniki?Bezwioseł jest importerem . Jak ktoś handluje to bierze od nich . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Bezwioseł jest importerem . Jak ktoś handluje to bierze od nich .Tylko że nigdzie nie są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dragster Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) W połowie czerwca miała być dostawa. Pytaj u źródła. Edytowane 10 Czerwca 2021 przez Dragster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 No właśnie z dostawami u nich słabo . Dostają partie która schodzi na pniu a potem posucha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 No właśnie nikt. Nikt inny nie serwisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 No właśnie nikt. Nikt inny nie serwisujeMyśle że każdy kto ma pojęcie o spalinówkach zrobi serwis storma . Ale kolega Rapek chciał chyba kupić jak wcześniej przeczytałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wiktos
Cześć, szukam opinii na temat tych silników, od niedawna mamy w Polsce przedstawiciela tej firmy który oferuje silniki w bardzo przystępnych cenach. Jednak opinii totalnie zero, niby kopie Yamahy, jak reszta Parsunów, Caprali itp
Top użytkownicy dla tego pytania
248
111
100
86
Popularne dni
9 Lip
32
4 Kwi
29
13 Maj
28
7 Sty
26
Top użytkownicy dla tego pytania
Tresor 248 odpowiedzi
MarasR 111 odpowiedzi
sero1975 100 odpowiedzi
darek63 86 odpowiedzi
Popularne dni
9 Lip 2021
32 odpowiedzi
4 Kwi 2020
29 odpowiedzi
13 Maj 2021
28 odpowiedzi
7 Sty 2021
26 odpowiedzi
Popularne posty
Tresor
Jak umiałem tak zrobiłem .
Tresor
Ja jestem 50x w roku. Co daje ok 60mth oraz ok 50x6-8h moczenia silnika w słonej Odrze. Co właśnie robię? Moczę Storma w wodzie jeszcze ze 2 razy w tym roku pojadę. Pozdro z wody. Mam klienta który j
psulek
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch, nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Newajżanszjie jest to, żbey prieszwa i otatsnia lteria byla
Opublikowane grafiki
2181 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi