Woytec Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Interesują mnie większe woblery <10 cm, które schodzą na głębokość 0,5-1,0 m i charakteryzują się regularną intensywną pracą podczas ściągania w nurcie i na stojącej wodzie. Kształt i kolor są mniej istotne. Czy mógłbym prosić Kolegów o jakieś sprawdzone w boju modele woblerów ? Dziękuję, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneyks123 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Dorado lake, fatso crank 10, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Dorado Lake Ci ostatnio nie wystarczył ? Jaxon Holo Select Karaś, największa wersja 11cm waży 39g więc można już tym zarzucić.Zastanawiałem się też nad Salmo Boxerem w najcięższej wersji 28g. Edytowane 4 Czerwca 2018 przez Pasta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Proszę bardzo Sprawdzone, łowne pieruny tak jak trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Dorado lake, fatso crank10, Te modele są mi dobrze znane i stale goszczą w moich pudełkach, interesują mnie inne dostępne opcje Dorado Lake Ci ostatnio nie wystarczył ? Jaxon Holo Select Karaś, największa wersja 11cm waży 39g więc można już tym zarzucić.Zastanawiałem się też nad Salmo Boxerem w najcięższej wersji 28g. Wystarczył ale chętnie przetestuję coś innego. Ten Salmo też mnie interesuje. Proszę bardzo Sprawdzone, łowne pieruny tak jak trzeba Nie schodzą głębiej przy takim ustawieniu sterów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Mam do sprawdzenia Cormoran belly dog, schodzi do 1,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Salmo skinner.Raczej stojąca woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Schodzą 0,5-1,4m.Można je poprowadzić i pod powierzchnią bez utraty pracy. Pięknie lusterkują. Podstawowa broń na spinningowe sandacze. Nocne bolenie też bardzo lubią. Edytowane 6 Czerwca 2018 przez Zed Zgred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 J.Pojedyniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi