fish28 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Ciężko znaleść teraz w sieci schemat do takiego rocznika????W poście nr.12 tego tematu, jest fotka jak wygląda i gdzie jest umiejscowione łożysko oporowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) https://mulinete.wordpress.com/2012/04/02/shimano-sustain-fb/ ... tu już chyba wszystko co trzeba widać Edytowane 16 Stycznia 2019 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 http://www.pergetes.hu/letoltheto_anyagok/twin_power_4000f.pdf Bliźniacza konstrukcja- TP 4000F.Oporówka ma nr 6130. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) dzień dobry, poproszę mleko chleb i tego pasztetu mi pani ukroi....aaa chwileczkę, nie ten dział... myslałem, że w PSSie jestem przepraszam P.S. ale za to fajnie się czytało Edytowane 16 Stycznia 2019 przez PLnK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 16 Stycznia 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Grazie Amigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Cały czas puszcza czy tylko gdy jest niska temperatura? Zacznij od dobrego jej umycia.Rozebrałem wyprałem w toulenie i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) Mam akurat tp c 3000 i tak był zalany jakimś olejem albo mieszanką oleju i smaru, że był niemal wszędzie. I pod łożyskiem oporowym też było go widać i co za tym idzie oporowe też musiało siłą rzeczy tego oleju dostać i to sporo ... Pomimo tego oporówka pracowała bez najmniejszych zastrzeżeń przynajmniej w temperaturze pokojowej. Edytowane 26 Maja 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi