jogoPL Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Znalazłem w jakimś zagranicznym sklepie kijBerkley Glowstik™ Casting Rods czy to dobry kij do jerkowania?proszę o rady w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Witaj,Powiem szczerze. Nigdy nie widziałem, nie dotykałem i generalnie trudno mi się w tej sprawie wypowiedzieć. To wędka z włókna szklanego z różnymi bajerami ale całkowicie zbędnymi podczas jerkowania. Ta krótsza wersja (7') mogłaby być ewentualnie dobra, chociaż sam pewnie nie pokusiłbym się o sprowadzenie tego sprzętu (ze względu na E-glass). Za tą cenę kupisz w Polsce kij typowo jerkowy, o podobnej jakości i o podobnych parametrach z gwarancją. No chyba, że masz już taki kij w swoim ekwipunku. To wcale nie wahaj się tylko zakładaj jakiegoś jerka i ... nad wodę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 @Jogo, dostałem maila z redakcji WW.Odpisałem na twój adres mailowy. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania, to śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 ???? Rognis ???? Dzielimy się wiedzą !!! Ja też chcę coś wiedzieć na ten temat R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Tak jest!!!!! Rognis nie bądź Świnia Po cos w końcu jest to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 no nieźle mifek pojechałeś ... będzie zaraz strzał w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 question is: KTO dostanie strzała <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Strzała dostanie ten co zaczyna... hehehe <_< @Remas, Mifek dostałem maila od WW z zapytaniem kolegi @Jogo w sprawie tego kija. Odpowiedziałem podobnie do tego co ty napisałeś Remas.Oprócz tego poleciłem inny model Berkleya i stronę Cabela'sa gdzie można zobaczyć jeszcze inne jerkówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 ja raczej nie ... bo biorę Rognis'a samochodem na zlot ... więc strzeliłby sobie chłopak gola ... Ty ... hmmmmm ... jakimś fatso 14S podczas zlotu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 To na pewno, zresztą to chyba ty Remas jesteś moim dwumetrowym ochroniarzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 oszzz Ty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Nawet szczurpak 113cm nie wyglądał przy Remku okazale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 No fakt Dlatego chciałbym złowić ze 120 cm PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Myślę, że taka 130tka będzie najbardziej odpowiednia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Musisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Remku nie daj im się podpuszczać. Musisz być twardy. Powiedz im - tylko 127,5 cm. i ani tyć tyć więcej. To i tak będzie ponad 50. życzę Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 @remek, nie daj sie zwariowac, jak zlapiesz cos mniejszego ... toooo ... kleknij moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Okazuje się, że wykonanie porządnego zdjęcia z rybą też wymaga niemałych umiejętności i sporego doświadczenia. Osobiście podobają mi się zdjęcia, które robią Holendrzy. To co, że niektóre są jakby większe ale za to widać ich piękno! Poza tym zobaczcie na www.metersnoeken.nl jak mają opracowane wszystkie pozy! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi