Lukasch44 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Szanowni Panowie proszę o jakiś namiar na miejsce w okolicach magicznego Podlasia, w okolicy bajorka lub rzeki może być agroturystyka dla 2+4 w terminie 16-22.07. Ideał to fajna woda i mało ludzi:). Dzięki za każdą informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 moze to http://www.szlamy.turystyka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 ...a na ekranie telefonu komunikat białoruskiego operatora... Atrakcji można sobie do woli zaplanować. Kanał po drodze, Czarna Hańcza, zaliczyć Suwalszczyznę on tour, na Litwę też rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Agroturystyka w Chrołowicach.ok 7 km od Drohiczyna. Prywatne starorzecze,do rzeki niecały kilometr.w starorzeczu głównie szczupak,leszcz i lin. Możesz się natknąć na Bolka 70+. Łódka,kajaki,bania nad jeziorkiem. Ps. Nie jestem właścicielem,tylko zachwalam. Edytowane 6 Czerwca 2018 przez trolinka666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Agroturystyka Pratulin - Józef Pliszka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Jak dla mnie tylko Bagna u Mańka, tylko nie wiem czy to odpoewiednie dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 No właśnie w tych ofertach największy problem jest taki że chcę jechać Ja + 5 i 12 latek , siostra + 8 i 12 latek :/.Dzięki za każdą informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Na Bagnach za domem jest staw z piaskiem i z jednej strony z płytką fajną wodą do kąpania. Do tego jest zaprzyjaźniona stadnina, gdzie można fajnie pouczyć i pojeździć konno. W koło śą piękne rezerwaty przyrody warte zwiedzenia, ale to najlepiej jakby z rowerami przyjechać, bo to olbrzymie kompleksy.Obok do zwiedzenia jest też obóz w Sobiborze i pewnie dużo różnych rzeczy. Bardzo blisko jest Okuninka, gdzie siostra może pojechać sobie z dzieciakami, a Ty spokojnie iść na ryby więc dzieci to nie problem Mało tego jest tam fajny zwierzyniec. Dziki, daniele, szkockie krowy i małe owieczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Chciałbym wyskoczyć w przyszły weekend , nie wiesz czy da radę połowić czy zarośnięte będzie i lipa z drapieżnikiem ? moze to http://www.szlamy.turystyka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Prywatne starorzecze Pytanie laika. Jak starorzecze może być prywatne ? art. 10 ust. 1a i art. 5 ust. 3 pkt 1 ? W myśl ustawy wody stojące oraz wody w rowach znajdujące się w granicach nieruchomości gruntowej stanowią własność właściciela tej nieruchomości (art. 12 ust. 1 Prawa wodnego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Chciałbym wyskoczyć w przyszły weekend , nie wiesz czy da radę połowić czy zarośnięte będzie i lipa z drapieżnikiem ? Niestety ale nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Szkoda ale dzięki za odzew będę dzwonił może właścicielka zna temat bo jechać 400km w trzciny to by było .......ne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 u mnie było by to 600km aby sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Pytanie laika. Jak starorzecze może być prywatne ? art. 10 ust. 1a i art. 5 ust. 3 pkt 1 ? W myśl ustawy wody stojące oraz wody w rowach znajdujące się w granicach nieruchomości gruntowej stanowią własność właściciela tej nieruchomości (art. 12 ust. 1 Prawa wodnego).Zbiornik nie ma stałego połączenia z rzeką,tylko co kilka lat woda przelewa się przez pola. Z tego co wiem ,obecny właściciel "nabył wodę" na drodze sądowej. I po trzecie ,rozmawiałem kiedyś że strażnikami PSR. Powiedzieli,że w Chrołowicach już nie kontrolują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Panowie , a może któryś z Was zna jeziorko specjalne/komercyjne typowo z drapieżnikiem gdzie istnieje możliwość noclegu i wypożyczenia łódek może być na priv , promień powiedzmy do 300/350km od stolnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Szukam miejscówki na weekend z dzieciakami nad wodą w okolicach Białegostoku, Siemianówki bądź nad Biebrzą. Sprawdzona agoroturystyka, ośrodek lub pole namiotowe nad jeziorem, zbiornikiem bądź rzeką. Idealnie gdyby dało połowić się białorybu z pomostu, rozpalić ognisko, rozbić namiot itp.. Ewentualnie spływ kajakiem bądź tratwą w niedalekiej odległości to super bonus. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i rekomendacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Kiedyś istniało coś takiego jak łowisko, agroturystyka Muły tylko nie wiem czy taki survival będzie Wam odpowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Kiedyś istniało coś takiego jak łowisko, agroturystyka Muły tylko nie wiem czy taki survival będzie Wam odpowiadałMuły nie dla dzieci moim zdaniem. Bagienko i brak dojścia do wody aby się wykapać.Z pomostu ryb nie połowisz chyba że na Szlamicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Polecam http://nad-biebrza.plCisza, spokój i Biebrza za płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi