radek_u Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Czy może ktoś orientuje się jak wygląda kwestia pozwoleń na wędkowanie w Rosji?Wypieram się w najbliższym czasie do Rosji i mam pomysł żeby wrzucić spining i kilka przynęt do samochodu i w czasie podróży/zwiedzania połowić sobie. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Nie wiem gdzie się wybierasz, ale kilka wątków już jest ... jerkbait.pl-sikhote-alin-rosja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 To spory kraj Myślę, że przepisy mogą się różnić między Petersburgiem a Władywostokiem. Jak będziesz miał euro to wszędzie połowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 jerkbait.pl-rosja2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 To spory kraj Myślę, że przepisy mogą się różnić między Petersburgiem a Władywostokiem. Jak będziesz miał euro to wszędzie połowisz Wiem. Dlatego pytanie tak ogólnie zadane, bo mam zamiar przejechać od Moskwy, Kazania aż do Wołgogradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 To założenie wątku jest uzasadnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 .... jak masz kilka milionów dolarów i złotego kałacha - nie potrzeba ci żadnych pozwoleń pa-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 .... jak masz kilka milionów dolarów i złotego kałacha - nie potrzeba ci żadnych pozwoleń pa-ka Jak się spełnia powyższe warunki to w każdym innym kraju również nic nie trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 ... tylko , że ten jest jedyny w swoim rodzaju ..... jeśli chodzi o TE warunki "ROSIA TO STAN UMYSŁU......" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Chłopaki, kolega zadał konkretne pytanie a Wy demonizujecie piękny kraj jakim jest Rosja i powielacie schematy myślowe powielane przez wielu którzy tam nie byli. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Może razem z wujkiem Google dacie radę:http://yconsult.ru/zakony/pravila-rybolovstva/ Edytowane 10 Czerwca 2018 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi