Friko Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 http://www.therodroom.com/shop/pc/FazLite-c234.htm ....ktoś miał w ręku może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 ... chyba jeszcze trochę za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Jakby jeszcze ring byl w kilku kolorach to by bylo fajnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 ... może się domyślą o naszych "życzeniach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 ... może się domyślą o naszych "życzeniach" Nie domysla sie, bo to nie w ich naturze Musi 'matka statek' wydac rozkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 hmmm... a ja tak się zastanawiam "odwrotnie" - jakie mamy obecnie na rynku dostępne niebieskie lub podobne blanki, które można by do tych Fazlite dobrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Np. Eternity2 RX9, Blue Halo, Blue Rapid CD, Hi Level Pro Level, Epic Fiberglass, F.A. w kolorze, CFG, st. croix Legend tournament... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zawsze mozna sobie wcierke pod kolor zrobic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Blanki Fishing Art. Z Batsonowych Eternitów już tylko muchowe są niebieskie, choć muchowe RX6 też są niebieskawe, acz ciemniejsze od Eternitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 https://sklep.brc.com.pl/pl/searchquery/fazlite/1/phot/5?url=fazliteSą już w BRC. Ciekawe jak wypadają porównując do Alconite. Ponoć są nieco lżejsze... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Ktoś może cos powiedzieć o pierścieniu, grubość taka sama jak w alconite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Moze nowe wcielenie aluoxa,bo tansze od alconite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_m Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Właśnie byłem w FC. Mają FazLite. Miałem zamówić MB 781 na srebrnych alconite. Zamowiłem na nowych FazLite. Ładne srebrne ramki i cena kompletu sporo niższa niz Alconite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 A jak o nich się wypowiadał P.Matuszewski? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Dla mnie te Fazlite to taki podrasowany hardloy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 I jak tam wrażenie z użytkowania? Ważył ktoś czy faktycznie są lżejsze niż alconite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Nie są lżejsze od Alkonitów , a jest to coś pośredniego pomiędzy Alkonite a Hardloy - oczywiście zależy to też od ramek . Edytowane 2 Stycznia 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nie są lżejsze od Alkonitów , a jest to coś pośredniego pomiędzy Alkonite a Hardloy - oczywiście zależy to też od ramek .A Hardloy nie był lżejszy od Alconite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nie... To była podstawowa przelotka od fuji z tymi szaro-czarnymi grubymi ringami Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 lub szaro-niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Hardloye były lżejsze od alconite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Hardloye były lżejsze od alconiteNapewno? Kurcze żyłem cały czas w przeświadczeniu że było na odwrót Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/5998-zestawienie-wagowe-przelotek-guides-weight-chart/page-1 Na pewno, nie wszystkie ale niektóre ramki były Nawet na forum o tym było Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Patryk1125 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 http://jerkbait.pl/topic/5998-zestawienie-wagowe-przelotek-guides-weight-chart/page-1 Na pewno, nie wszystkie ale niektóre ramki były Nawet na forum o tym byłoWłaśnie skończyłem przeglądać... Faktycznie... Jakość mi się zakodowaly te alconite... Cóż człek cale życie się uczy a i tak głupim umiera Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nie są lżejsze od Alkonitów , a jest to coś pośredniego pomiędzy Alkonite a Hardloy - oczywiście zależy to też od ramek .Mam set Alconite i Fazlite...Porównując 20 stki to w ręku wydaje się że Fazlite są lżejsze minimalnie od Alkonite.Niestety nie mam dokładnej wagi... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi