rognis_oko Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Śmiem donieść, że w sobotę pobiłem swój życiowy rekord w boleniu. Rapę złowiłem na Wisełce.Wypatrzyłem ją dwie godziny wcześniej i wróciłem, tuż przed całkowitym zachodem słońca. Wzięła blisko powierzchni na boleniowy wobler w drugim rzucie. 81 centymetrowa chwila wielkiego szczęścia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Piękna ryba,gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Piękny kloc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Jejku !! Rognis, to chyba jeden z największych jakie kiedykolwiek zostaly zlowione w Polsce!!! Moje gratulacje, mogłbyś wrzucić też zdjęcie w wiekszym formaciepozd Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Rognis Zmeczony Lowco gratuluje ...wiem co TO dla Ciebie znaczy...piekny Boleslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Sebek - G-RAP-TULACJE !!!Piękne podsumowanie sezonu boleniowego - postawiłeś kropkę nad i . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Witam Nigdy nie myślałem, że karpiowaty może na mnie zrobić wrażenie - a jednak. GRATULACJEPzdr. Tarło$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Sebek,Wielkie gratulacje! To Twój rok - pobity rekord pstrąga, teraz bolenia ... no to czas na szczupaka!Bolenie zazdroszczę! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Sebek, piękna rybka. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Gratulacje! Kapitalna rapa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Wielkie gratulacje Seba ,widać że zmęczyłeś się holując rapa bo wzrok masz bardzo mętny .Chyba wypadnie na Ciebie stawianie rudej wódy na myszach . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 To jest Rapka!!! GRATKI BRACHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Szacuneczek <')))))))))))))< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 jejejeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ŁAdna rybka :D Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Jeszcze raz GRATULUJE Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 piękna ryba. Gratuluję i cholernie zazdroszczę brania, holu i ryby, ale w przyszłym sezonie................ <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Łaaał kopara opadłaPiękna rapa,gratuluję pozdrawiam esox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ...a wydawało się, że po boleniach jest juz pozamiatane... Piękna rapa. Gratulacje. ----zewuinternetowy sklep wędkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 hehe, bo to teraz @rognis ma kilka nocek z glowy, uwazaj, zebys nie wypadl z lozka jak bedziesz zacinal przez sen, bo ja prawie wyladowalem na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Zostało jeszcze 19 cm. Wtedy pogratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 wow! gratulacje napiszesz cos więcej o miejscu (rodzaj, typ) i przynęcie? wypatrzyłes ją? hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Gratulacje Rognis, piękna rapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Przepiękny...brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Fantastyczny:) Bardzo się cieszę i gratuluję pięknego przeżycia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi