Mariano Italiano Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2050938614 I co Wy na to??Mnie sie podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Też to widziałem. Wygląda bardzo realistycznie,szczególnie to ujęcie pyska od frontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nie spełnia regulaminowego wymiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Gdybym miał więcej niż 42m2 to może bym się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ciekawe i bardzo realistyczne.Tez mnie sie bardzo podoba. Dzieki Mariusz.Sprobuje powalczyc o to- na wystroj ,, gabinetu ,,Pewnie jednak ,, dziani ,, restauratorzy lub sklep wedkarski sypnie konkretniejsza kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zobaczymy.Rozmawiałem z twórca.Powiedzial,że jest w stanie wykonac tez inne rybki ale chce sie najpierw przekonac czy warto.Ja też zawalcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ... gdyby nie to, że twórca twierdzi, że jest to jednak odlew - replika... upierałbym się, że to kiedyś pływało... piękna robota, gratuluję talentu... i zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ...mnie zaś ciekawi malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Niezle dzielo. FaktWyglada naprawde ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Piękne te rybki.Ja to chociaż chciałbym te uklejki mieć.Montujesz kotwice i nie ma bata na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Muszę podesłać twórcy tego dzieła swoje wobki do przemalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Albo uklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Piękny Też dołączam się do licytacji, jednak na kwotę czterocyfrową mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam,wszystkim tak się podoba ten boleń, fakt, jest realistyczny ale.. chyba niedoczytaliście opisu cyt.: Jest to w 99% odlew z oryginalnej ryby, dzięki czemu wygląda jak żywa. W sumie jeżeli jest to jedyny egzemplarz to praktycznie jest równoznaczny z wypchaną naturalną rybą (raczej wątpię że model żywy wrócił do wody po pozowaniu do odlewu).A na sprzedawcy wypreparowanej naturalnej ryby prawdopodobnie wieszalibyście psy.@Mariano - jeżeli chcesz inne ryby to prawdopodobnie będziesz musiał dostarczyc modele do odlewów.Chyba że sie mylę co do technologii.. pozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Panowie to moze zrobmy jakas komitywe.Złozymy hurtem kilka zamowien....Moze wynegocjujemy jakis rabacik.Zamiast bolenia moge wziac...chocby ,, zlego ,, sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Kolego sławek...Odpusc sobie kolejne dochodzenie. Bardzo Cie prosze. Dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Kolego sławek...Odpusc sobie kolejne dochodzenie. Bardzo Cie prosze. Dobrze?Kolego Marcel - to zadne dochodzenie, chciałem tylko zwrócic uwagę na pewne dwoiste podejście do tematu - gdyby ten boleń trafił tu w słoiku w zalewie octowej to byłby be , a jak trafił do gipsu (czy z czego tam zrobiona forma) to jest cacy.pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Gdyby trafił do sloika, czy cos by sie stało?Ktos by złamal prawo, regulamin. Poszedł do pudla?TAK ja to kupuje. Tak samo jak mam ochote zjesc rybe przez siebie zlowiona to ja zjadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Przed złożeniem w formie dostała znieczulenie z uśpieniem potem szybka reanimacja,defiblyrator szybka fura z basenem i do wody <_<. A tak na poważnie wszystkich boleni nie uratujemy,zawsze będą tacy którzy budząc się rano wpadają na genialne pomysły,np;trzepanie kasy na odlewach z ryb,jeżeli kwota odlewniczego zadowoli na boleniu się nie skończy.A nawiasem mówiąc robota perfekcja w 100%.Wygląda tak idealnie,że aż się zastanawiam czy to czasem nie zmumifikowana ryba powleczona chemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Panowie a ja uważam że taka forma to jest super sprawa.Przecież nie trzeba zabijać więcej ryb bo z tej jednej można przecież narobić tyle kopi ile się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 A tak na poważnie wszystkich boleni nie uratujemy,zawsze będą tacy którzy budząc się rano wpadają na genialne pomysły,np;trzepanie kasy na odlewach z ryb... ...lub produkcji pieknych i skutecznych wobkow do ich dziesiatkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Eee tam drewniane czy odlewane ... Panowie! Aż mi ślinka cieknie! http://mniami.pl/wyszukaj.html?skladniki=bole%C5%84&potr awa=&napoj=&x=10&y=19&mode=s Mi osobiście się najbardziej podoba pomysł na polskiego łososia dla ubogich w sosie beszamelowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Stronka dla smakoszy,jest w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Trzeba tam się zalogować i odpowiednią zjebkę z komentarzem wstawić, tylko czy to coś da ? Ale spróbować warto, ja już się zarejestrowałem ale dzisiaj już nie będę mieszał, poczekam do jutra <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi