and67 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nie zdążyłem wstawić w ogłoszeniu pewnego powracającego forumowicza (nie mogłem się powstrzymać <_< ):Od razu piszę że nie chodzi o Gwiezdne wojny http://www.youtube.com/watch?v=M1ypn0y32Ac&feature=relat ed Kto pierwszy zgadnie o kogo chodzi otrzyma pocztą 2 piwa z browaru Żywiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jerzy -Palnał bym odpowiedz, ale za daleko do mnie te browce wysylac.Notabene najleprze w kraju hehehe uwielbiam Zywca Bujo - nast razem musi cisnac. ,,Hasta la vista baby ,, - czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 nie bede cie skubal kosztami przesylki do szwajcarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zawsze mogę zaprosić na browca do mnie jak będziecie przelotem przez Oświęcim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Wiele on miał imion :D Browary ci daruje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czyli rozumiem że Marcel zna odpowiedz i był pierwszy,dawaj odpowiedz co bym sie upewnił i adres do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi