Robert Crocker Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Wulpińskie idealne. Jeśli to nie będzie w terminie zawodów MANYFIK i nie będę miał GPX Klubu to możemy tam połowić ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Wulpińskie idealne. Jeśli to nie będzie w terminie zawodów MANYFIK i nie będę miał GPX Klubu to możemy tam połowić ... Byłoby miło Zobaczymy, czy z mojej strony wypali ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) W zeszłym tyg miałem 2 dobre dni. Jednego w 20 min miałem komplet 25 plus w 20 min. W sobotę chwilę przed i chwilę po burzy 12 szt 30 cm ... Wczoraj z kolei przez 3 godz jedno branie Za 2 godz atakuję znowu ... Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Wczoraj taka płaszczka się uwiesiła na spinmada 18gr. Na stynkę od Irasa, na okoniówce, był jeszcze lepszy ale tym razem był górą ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Ktoś coś walczył ostatnio na wulpińskim? Byłem dziś na 30 min i wyjechał jeden okoń kolo 25cm ale widać że ganiają za drobnicą.Ale Co najbardziej mnie zaskoczyło, w przystani pod rowerem wodnym stał sum, nieduży ale jednak wąsaty, znacie może kogoś kto poławia sumy w tym jeziorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Słabizna ... nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartozz Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Czy ktoś się może orientuję gdzie jest jakiś slip na wulpińskim? najlepiej bezpłatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Wiem napewno że w ośrodku przystanek zatoka w miejscowości siła ale czy bezpłatny to wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Na leszcza ustawiaj się przy wyspie kormoranów od strony Olsztyna. Masz łódź ?Potwierdzam.Z tego co sie orientuje to jest tam blat do 8 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Odgrzeje kotleta. Łowił tam ktoś przez te pare lat ciszy na forum ? Bede w okolicy w ciagu 2 tygodni, zawracać sobie wogle tym jeziorem głowe jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi