maguras Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) WitamSzukam informacji na temat jeziora Gądkowskiego Wielkiego zwanym inaczej Wielickim. Bylem tam kiedyś, zlowiłem parę okoni ale słyszałem, że jest tam dobry sandacz. W internecie są informacje, ale stare. Jak tam teraz wygląda z drapieżnikiem? Łowi ktoś tam?Jest jeszcze jezioro Ratno połączone z Gądkowskim rzeką Pliszką. Będę tam przez tydzień lipca, wszelkie info będzie przydatne.Pozdrawiam Edytowane 20 Czerwca 2018 przez maguras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jestem na miejscu, robię rekonesans ???? Okolice Gądkowa Małego, w zasięgu mam parę jezior i rzekę. Jestem w pięknym gospodarstwie agroturystycznym Dziki Raj. Do dyspozycji mam quada, dwa jeepy, lódz, ponton, kajak. Jest super. Bierzesz wędkę na plecy i jedziesz quadem nad rzeczkę. Ponton rzucam na pakę nissana navary i jadę nad jezioro. Jak by ktoś chciał info o wodach służę radą na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi