kubaS 1 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Tak wlasnie to ten patent Pana Matusiaka ale mysle ze niema na to praw autorskich.To bardzo dobry i prosty patent.Jak na pierwszy raz mysle ze wyszlo nawet nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Tak wlasnie to ten patent Pana Matusiaka ale mysle ze niema na to praw autorskich. Zapewne większość z nas nie posiada żadnego patentu na swoje woblery, malowanie bądź grafikę ale mimo to nikt by nie chciał aby ściągano jego pracę na własne woblery.. Kiedyś tak samo jak ja zrozumiesz dlaczego i zaczniesz próbować tworzyć własne być może jeszcze lepsze wzory ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 No i jakie ładne oczy wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 wiem że własne patenty są dużo lepsze.Ale postanowiłem spróbować patentu pana Matusiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Noo!ładnie wyszedł.Teraz nie jeden będzie miał oski w swoim arsenale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Pracą tych ostatnich wobków jestem normalnie zachwycony. Jest zaje... Kilka osób z tego forum może już to potwierdzić przeszły testy nawet na Dunajcu tak że to jest mój wzór którego będe w tym sezonie zkrupulatnie sprawdzał i będzie też sprawdzało kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Kuba patrząc na woblery jest dobrze a na pewno będzie jeszcze lepiej Wybierasz się na Łęg czy już byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dopiero zamierzam a co jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Kuba ... nie moge priva Ci wyslac bo mnie zignorowales czy cos takiego mi wyskakuje hehehe ... co jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 yyyyy nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Na pewno jadę ale kiedy to jeszcze nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A nie miał byś miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Koniec sezonu lurebuildingowego a ja zakupy robie I trochę wobków świeżych pod malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 sezon wędkarski jak i lurebuildingowy dla mnie nigdy się nie kończy Połamania kija! (oczywiście na twoich przynętach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Dzięki ja jeszcze zamówienia musze zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 widzę, że moje wobki też schną co raz lepiej Kuba, a ta oska to już malinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wiem wiem jestem z nich bardzo zadowolony ale pokartze tu dopiero jak skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Fajne te korpusiki też dzisiaj wystrugałem 2takie bardziej krępe...Ty uzupełniasz zapasy, a ja już myślę o spakowaniu wszystkiego w pudła do grudnia. I wreszcie wiosna, nałowię się do bólu <_< Jak planujesz rozmnażać osy, to polecam mojego reproduktora niedługo zacznie championat kleniowy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Takie w trakcie lakierowania.Polecam żywice kolegi Marcina (@Frycka) wbrew pozorom nie jest trudno nią lakierować.I wystarczy 1 warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Że ostatnio takie wobki w modzie to i ja postanowiłem kilka jajcarzy porobić dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ...ale malowanko Twoje, inne, fajnie to Ci wyszło O i jeszcze jakieś wstawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No po namowie kolegi postanowiłem sprobować i nawet jeden patent mi zdradził nie wiem czy zauwarzyłeś ale te paski na fioletowym i szaro zielonym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Coraz ładniej Panie malujesz:)Jest postęp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ciesze się że się podoba Zmieniłem trochę technologię i lakieruję teraz tylko żywicą fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi