PGr1 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 patent sieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Tu fajnie widać te paski i nie są one normalnie malowane ale to jak je zrobiłem zostawie dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Tu jeszcze takie dla forumowego kolegi.Jeszcze nie wszystkie bo mam mu zrobić 18 Ja taka fajna oska dla innego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ŁE! Ten ostatni-kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dołączam się do braw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tu jedne z moich chyba największych osiągnięć. Wszystkie 3 cm i 3g. Takie bombeczki Praca drobna ale o dużej częstotliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Bardzo fajnie Ci wychodzą te maluszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Bardzo fajnie Ci wychodzą te maluszki. Popieram. Brawo za błyskawicznie robione postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dzięki panowie za miłe słowo. Nauczyłem się dzięki tym wobkom że im bardziej powoli sie je dopracowuje tym lepszy jest efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Często oglądam lecz wyjątek kiedy coś piszę.Dla mnie te WOBLERKI,które tu na forum oglądam są jakieś inne niż te seryjne ze sklepów.W tych widzę,że jest włożony jak to się mówi kawałek serca.Co prawda nie posiadam jeszcze tych od forumowych kolegów,ale to kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Na prawde bardzo dziękuję za miłe słowa dodają mi one kopa do dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kuba Duuuuży postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak juz mistrz Tomy i Marcin mowia ze jest spoko to baaardzo sie ciesze i mobilizuje mnie to do dalszej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no kubus... teraz to dowalisles do pieca... piekne cukiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jak najbardziej mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kuba coś czuje, że spodobają się nie tylko nam, w weekend na nie połowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja tez mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Gites! Ależ progres poszedł.Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Na weekendzie na pewno przejdą testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tu taka boleniówka przyznam że mi nie wyszła ale ..6 cm 5 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Nowa seryjka klenówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Jeszcze taka mini mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Oj Kuba , jak ta bolenióweczka nie wyszła, to ja już nie wiem jak będzie wyglądać taka co wyjdzie Klenióweczki też super, ale chyba miało być ich więcej, więc pewnie się robią kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Robia sie robia a dzis testy tych co juz zrobione. Na tygodniu moze strugne cos wiecej tych boleniowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Panowie Piotr ma jakiś dar przewidywania Byłem na testach i te woblerki znakomicie sprawdziły mi się na okoniach.Złapałem na nie około 15 okoni w przedziale od 20 do 26 cm. Na paprochy i obrotki nawet tak nie brało jak na moje wobki, tak że jestem zadowolony. Praca bardo drobna ledwo wyczuwalna na kiju ale jak widać kusi Ciekaw jestem jak to będzie z kleniami. Dodam że łapałem na zbiorniku nie na rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi