kubaS 1 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 No i wobki na korpusach od @ Tomyego na ukończeniu, zostało jeszcze położyć 2 warstwy lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Bzyczek od Kuby polapal u mnie.Na plytkim kamienisku o rownym dnie i dosc silnym nurcie skusil dwie brzany. Na fotce ryba z sobotniego poranka.Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Come Back <_< Na początku podziękowania dla Daniela za foty A tu ostatnio takie strugam, okazały się dość skuteczne Do tego co na focie dojdą jeszcze odnóża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Tomku fotka dal Ciebie Przy okazji takie nowości Kijanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dawno nic nie wstawiałem, ale to dlatego, że albo siedze na rybach albo siedze w warsztacie Tutaj kilka wobków zrobionych na szybko na jutrzejszy wyjazd Oraz uklejka która ostatnio sporo połapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Po tym jak protoplasta okazał się diabelnie skuteczny postanowiłem strugnąć kilka kolejnych, które też z resztą okazały sie skuteczne <_< Przepraszam wszystkich, którzy czekają na jakieś wobki, ale zaczęła mi się szkoła, a przy okazji jeszcze zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ten model ostatnio u mnie wymiata. Bije wszystkie inne wabiki na głowę Nie precyzowałem jeszcze parametrów tego modelu 2,8cm i 3,5g. Tonący, ale to niczemu nie przeszkadza, bo pracuje do 0,5m pod taflą wody. Fotka wobka i rybki z wczorajszego wypadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ostatnio nabyłem kijek który moim zdaniem jest stworzony do moich wobków Niebawem wstawie coś specjalnego, coś co będzie dostępne na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witam.Obiecałem i są 3 zdjątka pokazowe jak to wyglądają wobki. Już klasyczny mój wzór który nazwałem Prix lub jak kto woli Prixik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Fajne te pchełki kształt+malowanie a sprawdzałeś pracę z odrobinę bardziej wyciągniętym sterem i oczkiem ciut niżej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Troszkę krytyki:-) ,nie wiem jak z pracą ale do malowanka można się bardziej przyłożyć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Prix tzn kiler na te pchełki wszystko będzie wchodziło -jestem pewien !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Może i będzie wchodziło ,tego nie wiem:-) ale do malowanka można się bardziej przyłożyć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 To malowanie tylko na fotkach tak wygląda, na żywo o nieeebo lepiej. Na prawde, mam kiepski aparat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Przyłozyć pewnie i można było. Ty malujesz po swojemu. Troche inaczej niż ja, używasz akrylu bezbarwnego, ja robie to tak jak mnie nowwwak naumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Poeksperymentuj ,spróbuj zrobić płynne przejście koloru w kolor, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Jak dla mnie to malowanie akrylami to tylko taka szkoła i świetna zabawa. Akrylami będe malował pod zamówienia specjalne, a tak to będe leciał z aero, bo tym będe sie bawił całą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 OK ,kto co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Prixy w nowej odsłonie Edytowane 28 Października 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ładne,ładne.Fajny kształt,jaka praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Drobna o sporej amplitudzie drgań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No kształt to w sumie "Piramidki" xD Jak praca dobra to z pewnością ciekawy wobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Praca bardzo dobra, taka jaką najbardziej lubię i rybki w tym roku też, o czym przekonało sie już kilka osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Pierwsze kroki z aero już poza mną. Powiem tak, jak na pierwszy raz to myśle, że ogarnąłem malowanie nawet bardzo dobrze.Na fotach wobek RH, mój Prix i budowa mojego kompre Reduktor i odwadniacz mam zamontowany na klatce od papug Zrobione mam to tak, że od kompre idzie jeden wąż, a od butli drugi. Wszystko łączy się na trójniku wkręconym na wejściu od reduktora, wszystko super sprawnie działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi