kubaS 1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Letko podmalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Dobra.Łuska dalej w poprzek.Przkręć tą siatkę o 90 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Ale jeszcze nie kombinowałem dziś dopiero sie wezme, bo wczoraj nie miałem weny, to są te ostatnie Przy kolejnych już tego błędu nie popełnie, zrobię tak jak gadaliśmy Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 hehe sry to mialo byc na pw do rybsona xD ps. fajne woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Naprawdę fajnie wyszły , a siatka to tylko my wędkarze zwracamy uwagi na takie pierdołki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) To nie o to chodzi.Ma robić wypas.Testuje na nim jak szybko można komuś poukładać w głowie pewne sposoby za pomocą przekazu podprogowego.To taka droga na skróty.Wystarczy w głowie trochę pogmerać,poprzestawiać i lurebuilder-GOTOWY Edytowane 18 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 no i jest gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To nie o to chodzi.Ma robić wypas.Testuje na nim jak szybko można komuś poukładać w głowie pewne sposoby za pomocą przekazu podprogowego.To taka droga na skróty.Wystarczy w głowie trochę pogmerać,poprzestawiać i lurebuilder-GOTOWY heh kozioł ofiarny ze mnie Dzięki panowie za pochlebne opinie, ale faktycznie mogę jeszcze więcej jak się przyłożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To nie o to chodzi.Ma robić wypas.Testuje na nim jak szybko można komuś poukładać w głowie pewne sposoby za pomocą przekazu podprogowego.To taka droga na skróty.Wystarczy w głowie trochę pogmerać,poprzestawiać i lurebuilder-GOTOWY No muszę przyznać ze to najwidoczniej działa progres jest niesamowity . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak nie odpuści to będzie dobrze.Potencjał ma.Ja w jego wieku jak bym nie myślał o pierdołach to bym dzisiaj był dużo dalej a tak wziąłem się na końcówie.Rozwinąłem skrzydła po to żeby niebawem je.....ć o glebę.Szkoda gadać jak życie zapieprza.Muszę sobie humor poprawić.Kuba pozdro i do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak nie odpuści to będzie dobrze.Potencjał ma.Ja w jego wieku jak bym nie myślał o pierdołach to bym dzisiaj był dużo dalej a tak wziąłem się na końcówie.Rozwinąłem skrzydła po to żeby niebawem je.....ć o glebę.Szkoda gadać jak życie zapieprza.Muszę sobie humor poprawić.Kuba pozdro i do dzieła. Tomy gadasz jak byś mial 85 lat Jeszcze troche minie zanim jeb... o glebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 A mosz Ci Tomku te krzywołuskowce już skończone Kolejne gotują się w lakierze, łuska wyszła bardzo ładnie Wszystkie wyszły koło 10 g bez kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Mój mały kącik w którym wszystkie wobki popełniam Widać tam aerograf itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kuba jak mozna wiedziec to jakim klejem wklejasz stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nie wiem co to bo dostałem od kolegi. Jakiś niemiecki, na bazie żywicy mi się zdaje, dość szybko schnie. A co sie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A nic tak pytam bo mam problem z tymi klejami do sterow uzywałem kilka i stery łamały sie na byle zaczepie moze poliweglan trefny bo łamie sie nie samowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To nie wina poliwęglanu. Używasz klejów typu kropelka, cyjanopan itp. pewnie nie ? One bardzo osłabiają poliwęglan co prowadzi do łatwego łamania się sterów Kup sobie najpewniej Poxipol, to jest fajny, szybkoschnący klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 tak zrobie dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Kuba woblerki fajne i kącik do majsterkowania też ! Zresztą sam właśnie kompletuje swój mały bajzel do majsterkowania Edytowane 23 Listopada 2012 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dzięki Bogumił. Wstawie tu jutro kilka nowych wobków po testach. Niedługo też wyśle Ci paczuszke do testów Jak tam biurko gotowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Prawie, w przyszłą sobotę przytaszczę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja musze sobie wyrzynarke precyzyjną zakupić, wtedy robota będzie szła jak miód Jak na razie to na tą jestem zdecydowanyhttp://www.dremeleurope.com/dremelocs-pl/category/5824/dremel%C2%AE-moto-saw;jsessionid=7362224794539DD40E6EF1F5726EA1D3.s032-dremel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kurcze fajna ta maszyna precyzja i oszczędność czasu na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 O to mi właśnie chodzi, że czasu strace mniej, a więcej korpusów, i co ważniejsze, równiejszych, dokładniejszych zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Najpierw spróbuj tą piłkę.Dremel jest ok.ale niektóre wynalazki ma totalnie do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi