kubaS 1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No nie moge znaleźć nic lepszego co będzie spełniało moje wymagania, czyli cenowe i, że zmieści mi się na biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Ja musze sobie wyrzynarke precyzyjną zakupić, wtedy robota będzie szła jak miód Jak na razie to na tą jestem zdecydowanyhttp://www.dremeleur...1D3.s032-dremel http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-1E128CB7-8034BFD2/lidl_pl/hs.xsl/index_32010.htmhttp://fanbiedronki....12.11.21_44.jpg Edytowane 23 Listopada 2012 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Ta z lidla jest za duża raczej, mam blat na biurku 50cm, a to z biedronki... takie podobne już mam Edytowane 23 Listopada 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 no to jedziem z tym śledziem Coś świeżego Boleniówki. I jak Tomku będą takie ?A tu Mateusz coś dla Ciebie i dla Ciebie mifku Wyszły fajnie, dł koło 4.5cm i waga 9g.I tu różności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Jest ok.Trochę się za bardzo spieszysz ale ogólnie jest ok.Najlepszy jest okoń "prix" kotwe dałbym ciut do tyłu bo może mu trochę przeszkadzać w pracy.Chyba że się ustawia łebkiem lekko w dół to może tak zostać.W tych większych wobkach to obciążenie bym dał już do środka.Jeden ciężarek wygląda ok.jak już jest ich więcej to tak.....no sam wiesz. Edytowane 25 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Z tym pośpiechem to prawda Okoń chodzi superowo, już wszystkie są po testach Z tymi większymi wobami nie jest tak różowo. Wim, że to nie fajnie wygląda, ale chcąc uzyskać taką pracę jaką uzyskałem, to tylko w tej wersji obciażeniowej wyszło to tak jak chciałem, inaczej już tak fajowo nie było. Popróbuję jeszcze, ale to się okaże co mi z tego wyjdzie A te wcześniejsze boleniówki świetnie pracują, bez ster jest świetny do animowania Trza sie wziąć dziś do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Sylwek to te Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ładniusie :-)Ale żeś się uparł na te jajka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) dzięki Ja robie tylko z jajkami, Prix To jak na razie mój podstawowy model, nie zrezygnuje z niego Naprawde pracuje tak jak lubie i łowi tak jak wszyscy lubią Edytowane 25 Listopada 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Widze Kubas ruszyłeś z aero w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Na pewno łowi i bardzo dobrze ale nie korci cię coś innego skonstruować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nowa konstrukcja to te takie uklejki z 2 jajkami, super pracują, i wczoraj przy testach okonie się fajnie nimi interesowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A bez jajek nie chcesz czegoś naskrobać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 NIE Woblery bez jajek to jak chłop bez jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Bez jajek to tylko boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Bez jajek to tylko boleniówki A wszystkie Twoje jajcarze sa tonące?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 nie, nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 mam pomysl dla tych co nie lubia wobkow z jajkami zmien nazw badz opis na wobki z cyckami od razu bedzie milej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Oj ale by chopy brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Bez jajek to tylko boleniówki Kuba a czemu nie nawet Oleix ma takie jajeczne boleniówki fajne są szczególnie na przelewy mocno trzymają się nurtu . Ja kiedyś też nie wierzyłem w te jajca ale spróbowałem i zmieniło to mój świat a jak komuś się wobki w Lublińskim stylu nie podobają to niech ryb nie łowi my z Kubom wyłapiemy je chętnie , oczywiście później buziak i do wody jak na amerykańskim filmie :D .Kuba fajna robota dawaj dalej , boleniówki nono tomek bój się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 A no dziś napewno pójdzie partyjka kleniowych Prixów i Prixów L.C. 9g, no i pewnie dokończę boleniówki. A pomysł na boleniówki z jakjaki... Na peno spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Fajnie wychodzą ci te malowane aero. Da radę tym malować w mieszkaniu bez obawy o zapylenie wszystkiego?próbuj, boleniówki z jajcami są zaje... btw. ja też zaczynam jesienną ofensywę, 300 korpusów już za pasem Edytowane 26 Listopada 2012 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Spokojnie, ja maluje w pokoju, tylko od czasu do czasu otwieram okno, ale maska musi być, bo zaczadzić sie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) ale od samego zapachu czy zapylenia? mnie już mało rodzice nie wydziedziczyli za syf po malowaniu w piwnicy Edytowane 26 Listopada 2012 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi