kubaS 1 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A jest jego kuzyn na forum Oleix. Oj cała rodzina tu pewnie na forum jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Kuba sprzęcior jest to co tam malujesz dla mnie , wstaw jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Robią sie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Przemalowany Jaxonik, według mnie fanie wyszedł, w realu jeszcze lepiej, bo aparat nie oddał tego np. że cały wobek mieni się na złoto, za sprawą złotej perły, ale to tak to jest jak sie ma taki aparat jaki sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dbając o zdrówko i słuchając kolegów z forum nabyłem profesjonalną maske do lakierowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dbając o zdrówko i słuchając kolegów z forum nabyłem profesjonalną maske do lakierowania Dobra Maska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Prix 3,5cm 5.20g;) Jeszcze ster, szorowanie dupki, czyszczenie oczek... długo by tak Łokonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Fajne woblery Przeglądając pierwsze strony tematu a aktualne widać ładny postęp Oby tak dalej! Edytowane 10 Grudnia 2012 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dzięki Jeszcze chwila, a myślę, że będzie mega postęp, ale to w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Sprzęcik w końcu dotarł jestem zadowolony jak na razie w 100% Balsa, lipa czy poliwęglan nie stanowią dla niej żadnego oporu Ale wróćmy do wobków Prix 3.5-ok.5g I oczywiście wszędzie Twórczy nieład Edytowane 12 Grudnia 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Extra! Widać wielki postęp w twoich wyrobach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dzięki Takie słowa cieszą i dają kopa do dalszj pracy, a czasu nie marnuje Teraz obserwuje forum, a obok wycinam na nowym sprzęcie korpusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 no ja też maluję tym aero jest spoko, a maska to świetna rzecz życzę powodzenia w dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No Kubuś coś z Ciebie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Hehe. Miło to słyszeć od Ciebie Wczoraj 40 minut siadłem przy wyrzynarce żeby ją opanować i cyknąłem 22 korpusy, myślę, że dziś potroję tą liczbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 a te prixy to jakies takie... znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Te 3.5cm ?Niee. Dla Ciebie inne malowanko jest czkają na stery od Konrada, te były dla innego Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Półtorej godziny spędone wczoraj przy wyrzynarce i oto efekt.... 65 korpusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Wreszcie znalazłem skąd twoja inspiracja co do wobka Prixa - ma jajo - > ptak -> angry birds -> wszystko jasne Jakiś bonus za udane śledztwo? xD A tak na seri to fajne wobki, w fajnym stylu i duży progres w malowaniu. Graty! Edytowane 14 Grudnia 2012 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kurde a myślałem, że nikt tego nie odkryje Jak będe miał coś wolnych wobków to to dostaniesz nagrode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dostawa nowych kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dobra robota kolego.A mam małe pytanie gdzie zamawiałeś te farbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Na alledrogo po 3.88zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 a możesz podesłać link od kogo kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pewnie, zaraz Ci pośle priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi