Pawlik21 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Spoko bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja miałem kiedyś problem z Pactrą....nie wiem czemu ,ale zaczeły mi same wylatywać z tego słoiczka:D...Tak jakby to napisać "kipiało" ze słoiczka...Zabezpieczasz je jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 nie. To formalnie prezent na gwiazdke od wujka i dopiero na gwiazdke formalnie dostane i wtedy formalnie będe mógł malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik21 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja nie mam z nimi problemu jedynym mankamentem jest to że pod nakrętką znajduje się papierek który często się przykleja do słoiczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja do tej pory malowałem akrylami samochodowymi, tak że to będzie coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pacty są fajne, ale jak świeże. Postoją trochę i zasychają na amen. Ciężko otworzyć też przez zasychający papier pod deklem.Ale mają zaletę - po malowaniu aero i wyschnięciu bardzo dobrze trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 U mnie raczej nie postoją długo, mam co malować tak, że to mnie raczej nie wkurzy. Popróbujemy te potem valejo, a potem co innego, trzeba testować i szukać najlepszej opcji Rafał. Jak Ci sie woblery widzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Beloniówka rewelka. Zrób część bez jaja, malowanie masz super. Edytowane 14 Grudnia 2012 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Widzę że wyrzynarka się sprawdza mam zamiar coś zakupić i chyba Twój wybór mnie w tym utwierdzaAle zakupy po Nowym RokuPozdrawiamsebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jak za te pieniądze to naprawdę warto Beloniówka rewelka. Zrób część bez jaja, malowanie masz super. Rafał. Ja bez jaj nie lubie, ale spróbuje, nie będzie to już to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jeden lubi jajka a inny ..... co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Żeby nie było hetero jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mój kącik na w pełnej krasie, troche zmian itp. Niestety nie dorobiłem się jeszcze własnej profesjonalnej pracowni, ale poszukuję w mojej okolicy może ktoś wynajmie piwnice to chętnie bym skorzystał, ale to zobaczymy na razie z kumplem kombinujemy Najgorsze są plątaniny kabli ...I troche nowych wobasków czekających na stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Aby pozbyć się perełek na dupce, jak już lakier trochę podeschnie -10 - 20 min ściągnij je kawałkiem drewienka lub czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Teraz już tak robię, te są z przed tygodni co jak takie dupki im sie porobiły to ja je podszifowuje i jakoś to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Pięknie - limonki z łuseczką i te wcześniejsze osy malowane przez sianko najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Szukam testerów !!!Osób które mają jakieś większe pojęcie o łowieniu kleni i jazi Edytowane 16 Grudnia 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mogę zostać testerem :-D Jakieś tam pojęcie mam :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Spoko, ale po otrzymaniu woblerów i po testach jesteś zobowiązany zdać sprawozdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Najgorsze już za mną ufff Efekt pracy przez dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 policzylem !! 36 ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 no kurde a ja sam osobiście sam liczyłem i było 33 PAMIĘTASZ ,co ty robisz ,klonujesz je czy ci się może same rozmnażają , ale chyba nie bo mają jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Troche urodzinowo Prix 2.5 Głębokość schodzenia: 0.5-0.8mPraca: dosyć drobna, wyczuwalna na kiju, lusterkowanie w opadzie.Waga: różna min. 1.7g Pozdrawiam. Edytowane 22 Grudnia 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Piramidek jak w Egipcie..Jak urodzinowo to wszystkiego naj naj naj <piona> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 No,no ale się nasz Kuba rozkręcił Powiedz może coś więcej o tej wyrzynarce stołowej którą widać na biurku,ile kosztowała i jak się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi