Skocz do zawartości

K.S. Lure Baits.

kubaS 1

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to Dremel Moto Saw. Bardzo upraszcza życie. Jedyny minus to to, że jest troszke głośna, ale i na to znalazłem sposób, wkładam do uszu słuchawki korkowe i puszczam muzyke, i nic nie słychać, a co reszta domowników to tam ... :D

http://naklenie.pl/index.php/konkursy/287-lure-factory-2013-runda-pierwsza

Zapraszam do głosowania na moją  (1) imitację ;)

Edytowane przez kubaS 1

Dziękówka, zdrówko bardzo ważne jest, bo jak jest zdrówko to i pieniądze będą ;)

Ja już nie moge sie doczekać tego co szykujesz dla mnie, tylko prosze-nie dawaj więcej kalki do obróbki jakiejś pani :lol:

A pewnie nawet jest takie powiedzenie/komunał.Ja pozwoliłem sobie nieco je zmodyfikować-Lepiej być bogatym i zdrowym niż biednym i chorym.

Kilka nowych woblerków jeszcze przed lakierowaniem ;)

post-50848-0-44249000-1356527627_thumb.jpg

Tych uklejek, mam zamiar zrobic wiecej, myślę, że doskonale bedą imitować ukleję na wiślanych przelewach ;)

I troche nowych kolorków ;)

post-50848-0-70049800-1356527660_thumb.jpg

post-50848-0-48867200-1356527703_thumb.jpg

post-50848-0-98979400-1356527716_thumb.jpg

post-50848-0-35394900-1356527733_thumb.jpg

Wesołych kończących się Świat ;)

Edytowane przez kubaS 1

Woblerki coraz ładniejsze i staranniej wykonane. Warto kupić sobie wiertło do drewna, o średnicy identycznej jak oczy 3d i przed ich wklejeniem nawiercić wgłębienie które spowoduje, że brzegi oczu nie będą odstawać od korpusu. 

wiertlo-do-drewna.jpg

Myślę, że te garbate woblerki mają na tyle wysokie body, że warto pokusić się o wsadzenie obciążenia do jego wnętrza co jeszcze poprawi estetykę. 

Malowanie na samczyka certy bardzo przekonywujące. 

Wiesz. Nie chce chować obciążenia do środka bo to może zmienic prace, a co za tym idzie łownośc woblerków.

Co do nawiercania pod oczy to tez o tym myślałem, ale to wszystko w swoim czasie. Na razie pracuje nad poprawieniem jakosci malowania i nowymi wzorami, aby na wiosne je uruchomić ;)

• 2 tygodnie później...

Ostatnio siedząc z kumplem i gadając wystrugałem z nudów sobie coś takiego. Pracą jestem bardzo , ale to bardzo mile zaskoczony. Bardzo wąsko, drga z nierównymi odjazdami na boki.

Estetycznie nie jest to jakiś tam bum czy coś, jest wobek wykonany od tak na spontana nie bardzo dbałem o szczegóły :P

post-50848-0-21343300-1357377547_thumb.jpg

post-50848-0-23583600-1357377565_thumb.jpg

Edytowane przez WOBLER-W1