kubaS 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Jest to Dremel Moto Saw. Bardzo upraszcza życie. Jedyny minus to to, że jest troszke głośna, ale i na to znalazłem sposób, wkładam do uszu słuchawki korkowe i puszczam muzyke, i nic nie słychać, a co reszta domowników to tam ... http://naklenie.pl/index.php/konkursy/287-lure-factory-2013-runda-pierwsza Zapraszam do głosowania na moją (1) imitację Edytowane 22 Grudnia 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 A i o tym zapomniałem, fajny efekt wyszedł, Tg 180 czasami sie przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po pierwsze to najlepszego Kuba Po drugie ładnie wobki Ci wychodzą, ale można by chyba kapkę do tyłu oczko przesunąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Fajne Wobki i najlepszego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po pierwsze to najlepszego Kuba Po drugie ładnie wobki Ci wychodzą, ale można by chyba kapkę do tyłu oczko przesunąć ? Dzięki wszystkim za życzenia Bogumił, dało by rade Te wszystkie stelaże były z giętarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Kubus wszytskiego najlepszego piekna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zdrowia i pieniędzy.Życzy Tomuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dziękówka, zdrówko bardzo ważne jest, bo jak jest zdrówko to i pieniądze będą Ja już nie moge sie doczekać tego co szykujesz dla mnie, tylko prosze-nie dawaj więcej kalki do obróbki jakiejś pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Wszystkiego Najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Został mi jeden nie wykończony, nie najlepszy wizualnie wobek, i zacząłem z nim kombinować, powastało coś takiego Podgięta narta z tyłu, wobek w wodzie zajebiaszczo zapierdziela, no i tego jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dziękówka, zdrówko bardzo ważne jest, bo jak jest zdrówko to i pieniądze będą Ja już nie moge sie doczekać tego co szykujesz dla mnie, tylko prosze-nie dawaj więcej kalki do obróbki jakiejś pani A pewnie nawet jest takie powiedzenie/komunał.Ja pozwoliłem sobie nieco je zmodyfikować-Lepiej być bogatym i zdrowym niż biednym i chorym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Teraz dopiero zauważyłem,Kuba Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin A te wobki to na konkurs szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dzięki wszystkim za życzenia.Tak, część tych wobów leci na konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Kilka nowych woblerków jeszcze przed lakierowaniem Tych uklejek, mam zamiar zrobic wiecej, myślę, że doskonale bedą imitować ukleję na wiślanych przelewach I troche nowych kolorków Wesołych kończących się Świat Edytowane 4 Stycznia 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Woblerki coraz ładniejsze i staranniej wykonane. Warto kupić sobie wiertło do drewna, o średnicy identycznej jak oczy 3d i przed ich wklejeniem nawiercić wgłębienie które spowoduje, że brzegi oczu nie będą odstawać od korpusu. Myślę, że te garbate woblerki mają na tyle wysokie body, że warto pokusić się o wsadzenie obciążenia do jego wnętrza co jeszcze poprawi estetykę. Malowanie na samczyka certy bardzo przekonywujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Wiesz. Nie chce chować obciążenia do środka bo to może zmienic prace, a co za tym idzie łownośc woblerków.Co do nawiercania pod oczy to tez o tym myślałem, ale to wszystko w swoim czasie. Na razie pracuje nad poprawieniem jakosci malowania i nowymi wzorami, aby na wiosne je uruchomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Kuba masz racje nic nie zmieniaj próbowałem to jajo jakoś wcielić a obwód woblera ale to już nie to , musi mu wisieć to przesunięcie balastu poza obwód przynęty daje mu to coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) w małych płaskich wobkach jajo to podstawa-środek ciężkości jak najniżej.To już robiła firma effzet w latach 70ntych. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Toteż nie, zamierzam ich zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Coś z seri małe a cieżkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Uklejeczka ukończona.Praca inna niż chciałem, ale myśle, że też powinna działać na kleniki, a jeszcze bardziej na bolki. Praca migotliwa o dużej amplitudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ładna ,kotwiczki się nie będą sczepiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie nie będą, minimalnie stykają się ramionkami Niedługo zaprezentuje dwa modele które szykuje i testuje od dłuższego czasu Ale to jeszcze przyjdzie na to czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Ostatnio siedząc z kumplem i gadając wystrugałem z nudów sobie coś takiego. Pracą jestem bardzo , ale to bardzo mile zaskoczony. Bardzo wąsko, drga z nierównymi odjazdami na boki.Estetycznie nie jest to jakiś tam bum czy coś, jest wobek wykonany od tak na spontana nie bardzo dbałem o szczegóły Edytowane 5 Stycznia 2013 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi