krzyko Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Fajne mikrusy a ten łamany najfajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kubasi ile cm ma ten łamaniec ? Ja robiłem takie ,z tym że na jedną kotwicę. Całkiem nieźle to zamiata jak na takie gówienko Chciałbym też spróbować z tym jajkiem tylko nie wiem skąd takie kuleczki wziąć. Kupujesz takie czy odlewasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 a nie sa to zwykłe śruciny do zestawow np splawikowych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 No Kuba nieźle widzę że z aero jest już lepiej. Te małe łamańce super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Kubasi ile cm ma ten łamaniec ? Ja robiłem takie ,z tym że na jedną kotwicę. Całkiem nieźle to zamiata jak na takie gówienko Chciałbym też spróbować z tym jajkiem tylko nie wiem skąd takie kuleczki wziąć. Kupujesz takie czy odlewasz ? Mozesz uzyć śrutu do wiatrówek badź kulek z łożysknp.Śrutu BB 4,46 mm, Waga: 0,35 g Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dzięki chłopaki za pochwały Jako kulek używam ołowianych kulek takich z dziurką w środku chyba z pasów obciążeniowych od firanek, ale zwykłe śruciny też w zupełności wystarczą Kulki od łożysk też przerabiałem, mam spory dostęp do różnych średnic, ale to nie to, przy dużej średnicy mała waga, lepszy jest jednak ołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mozesz uzyć śrutu do wiatrówek badź kulek z łożysknp.Śrutu BB 4,46 mm, Waga: 0,35 g Kurde zapomniałem że mam kilka pudełek ze śrutem od wiatrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Super wyszedł ten złamaniec gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzięki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wszystko wyszło elegancko ale łamaniec naprawdę extra,Przejście tych łuków skrzelowych na kulkę i w ogóle.Fajny styl Kuba i ja bym chyba nie zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kubasi ile cm ma ten łamaniec ? Ja robiłem takie ,z tym że na jedną kotwicę. Całkiem nieźle to zamiata jak na takie gówienko Chciałbym też spróbować z tym jajkiem tylko nie wiem skąd takie kuleczki wziąć. Kupujesz takie czy odlewasz ?łamaniec ma niecałe 3 cm Wszystko wyszło elegancko ale łamaniec naprawdę extra,Przejście tych łuków skrzelowych na kulkę i w ogóle.Fajny styl Kuba i ja bym chyba nie zmieniał.A ja myślałem, że te łuki skrzelowe nieestetycznie wyglądają Dzięki Tomku za pochwałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) A teraz się szykują jajcarskie smużaki, jutro powinny ujrzeć światło forum, wyszły naprawde fajowo I drugi łamaniec, fota na szybko Edytowane 23 Stycznia 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 No i są oto takie smużaki. Wyszły cudownie, przeszły moje najśmielsze oczekiwania Na pewno będzie ich więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) adne adne A ileź to waży? Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Śliczniutkie te żuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 no Kuba ja się piszę na jednego takiego żuczka mam gdzie przetestować więc i rybki też będą. Rozumiem że są tonące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 no Kuba ja się piszę na jednego takiego żuczka mam gdzie przetestować więc i rybki też będą. Rozumiem że są tonące ? adne adne A ileź to waży?Tak tonące. Nie ma sprawy kiler zgłoś sie na priw to sie tam dogadamy Wagowo wyszły dokładnie 2.60g z kotwiczką 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Wow za........ potwierdzają się moje słowa level up . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dzięki Zbyszek za troche"cukru" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Hehe to ja widzę że na forum dużo ludzi niedaleko mieszka i tak piękne woblery tworzy. Kurcze te kleniowe to poprostu zabujcze będąNajbardziej mi sie podobają te z niebieskim grzbietem Podziw i szaczun dla was koledzy że potraficie takie rzeczy zrobić z kawałka drewna Jeszcze raz szaczun!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 No i stało się. Dzięki "prawie" zwycięstwu (wyrazy uszanowania dla zwycięzcy) w konkursie literackim, stałem się dumnym posiadaczem garści woblerów "kubaSków" Powiem tak: Jeśli Wasze klenie pływają cuś za daleko, to znaczy, że nie macie właściwych woblerków. Jajcarskie dzieła Kuby to - moim zdaniem - jazda obowiązkowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Mnie tylko zastanawia co to znaczy, że model "flex" ma pracę drobną o bardzo dużej amplitudzie... Edytowane 28 Stycznia 2013 przez dzepetto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Hmm do czego by to porównać. Mam. Praca to coś jakbyś zapiął cykade na oczku na którym chodzi najdrobniej, a jednak zachowuje dużą amplitudę drgań. Chciałem nakręcić filmiki z pracą Flexa, Prixa i smużaczka ale w wannie nic z tego nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 jak się nie mylę amplituda to jest wychylenie od a do b czyli chyba wychodzi tak ze wobler ma drobna prace przy duzym wychyleniu co chyba nie wspolgra ale mogę sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Może chodzi o dużą częstotliwość drgań a nie o amplitudę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi