kubaS 1 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Prawde gadasz @szpiegu. Jak byś określił taką pracę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 może chodzi o akcję drobną gęstą, czyli duża częstotliwość drgań przy małej amplitudzie wychyleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 może chodzi o akcję drobną gęstą, czyli duża częstotliwość drgań przy małej amplitudzie wychyleńO to to dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ok. Nabroiłem ostatnio z tym opisem pracy ale każdemu jakie fopa sie zdarza Troche malowanek Twórczy nieład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pierwszym mnie zaskoczyłeś pozytywnie Biedrony z kropami od chrabąszcza,to niezły pomysł.Czasem wydaję mi się,że ryba przyglądajac się,co właśnie zjada-zapomina,że to może jej lekko zaszkodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Robale pierwsza klasa Kuba jak by to powiedział Hardkorowy Koksu - NIE MA LIPY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Musze dziś zamówić zapas balsy i nie wiem gdzie to zrobić ...Do tej pory zamawiałem u gości bspol czy coś takiego z alle..Macie jakieś inne dobre pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Sklepy modelarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Sklepy modelarskie Zdecydowanie polecam.Przychodzisz z wagą w ręku, chcesz twarde - bierzesz ciężkie, potrzebujesz lekkie - to odwrotnie. Masz dokładnie to, co potrzebujesz. Przy zakupach z neta, to bywa różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tylko kurde nie mam żadnego takiego w okolicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) @Forecast wybacz, ale musiałem Lipowe groszki 20mm Edytowane 7 Lutego 2013 przez kubaS 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Takiego cusia sobie wymyśliłem. Miała byś imitacja klenia, ale wyszła raczej bolenia Z płetwą długość 10 cm. Waga na razie 23g. W zamierzeniu będzie raczej ze sterem No i o jajach nie zapomniałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 O kurde Kuba, ładny wypasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Takiego cusia sobie wymyśliłem. Miała byś imitacja klenia, ale wyszła raczej bolenia No i o jajach nie zapomniałem DSC03953.JPG znaczy się, samiec to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No przecież, u mnie to fabryka samców raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Jeszcze troche paskud coś a'la strzebelkaI Prix 3,5 dr floating Edytowane 9 Lutego 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Zapomniałem o takiej śmisznej pstrągówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ster jak w boleniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 dokładnie ma fajną migotliwą prace, idealną do postawienia w nurcie w jakimś dołeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Albo np. nad dołeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Wszystkie fajno i kolorowo, ale tak uklejka f3, strzebelka i okonek najbardziej mi wpadły w oko, sam nie wiem który NAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Kuba ty LIPNY fotografie , tak na prawde w realu wyglądają 100 razy lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Fakt. Mateusz teraz Ty mi foty będziesz robił Ja nie moge z tym aparatem, szlag mnie trafia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Ten drugi od góry z kolumny ma takie fajne oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bardziej Ci się podobają od tych większych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi