wildriver Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Hmmm...malowanie mi sie podoba Chociaż tych czarnych skrzeli bym nie dawał,raczej jakieś jasniejsze z czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Hehe pokombinuje coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Wszyscy myślą, że sie opierdzielam, ale nie, ale nieee .... Od dłuższego czasu szykuję specjalny projekt, do którego pomysł podsunął mi mój kumpel I tak oto powstał model apioo1.5cmwaga: z kotwiczką 1.88gTonący.Moje pierwsze zmagania z pianą Ale jak na razie to tylko ten model będzie z piany I gromada Prixów A projekt graficzny apioo wyglądał tak : Edytowane 15 Lutego 2013 przez kubaS 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Mam nadzieję, że będzie skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Z tą pracą na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kuleczka wygląda ciekawie jestem ciekaw jakie ma właściowści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Wiem, że muszą odgazować, ale nie wytrzymałem, noo, nie wytrzymałem Finalnie 1.7cm i równe 2g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 a miałem napisać żebyś się pochwalił noo szybszy odemnie tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Na forkach tego nie widać, różnych opalizacji, złota perła, niebieska, na żywo wygląda 100% lepiej, a praca wyszła na prawde suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Gdybym miał się przyczepić to tylko do tego co zrobiłeś cienkopisem czyli podpis i te s-ki (po kiego to?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Gdybym miał się przyczepić to tylko do tego co zrobiłeś cienkopisem czyli podpis i te s-ki (po kiego to?) A ja wiem ? Obiecuje, na następnych nie będzie, a i rowki pod ster będą teraz eleganckie Kuba, tak jak zawsze to chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Najbardziej podobają mi się te bez sterów.Takie słoniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Troche prixów Kombinowałem troche z podpisem. Co powiecie, jakbym ostatecznie podpisywał K.S. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 K.S. może się kojarzyć z grypserą K.S.=kara śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) K.S to raczej się kojarzy z Krzysztofem Stepanowem..On tak podpisuje wobki . Z ty ,że on rysuje małą flagę kraju a pod nią K.STeż miałem ten problem i zdecydowałem się na podpisywanie swoim nikiem z for czyli najprościej "bobesku"...nazwiskiem też dobra opcja ,ale ja mam zbyt długie.Oczywiście zrobisz jak uważasz:) Edytowane 18 Lutego 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ma ktoś jakieś propozycje jak podpisywać ? Może Ty Tomku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ma ktoś jakieś propozycje jak podpisywać ? Może Ty Tomku ? proponuje -x X x- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 kS1 lub nickiema podpis musi być, bo jak się woblerki kończą, to sklerotyk zamiast prosić na forum o identyfikację, od razu wie gdzie zamówić następną partię. To moja prośba wynikająca z własnych doświadczeń (jeszcze nie prosiłem, ale...) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jeśli chcesz aby efekt był na WoW to zamów sobie napis na sterze wygrawerowany przy cięciu sterów za pomocą frezerki CNC. Jak będę zamawiał stery dla siebie zapytam Konket-a ile by trzeba dopłacić ale nie sadzę żeby to były duże różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jeśli chcesz aby efekt był na WoW to zamów sobie napis na sterze wygrawerowany przy cięciu sterów za pomocą frezerki CNC. Jak będę zamawiał stery dla siebie zapytam Konket-a ile by trzeba dopłacić ale nie sadzę żeby to były duże różnice. No nie wiem, nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 No nie wiem, nie wiem ...No tak.Kto bogatemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Janusz masz jakąś propozycje jaki machnąć podpis na brzydalach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 KubaS na sterze brzmi dumnie. Jeśli Rapala może, to co, Ty nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Rób wieksze to się podpis zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jak ma być full econ to zrób jak MaG, znajdź fajną czcionkę i zrób sobie w kompie cały arkusz podpisów, potem wydrukuj na foli następnie wystarczy wyciąć malutki prostokącik i przylepić przed lakierowaniem, efekt jest super i zawsze idealnie taki sam. Teraz już mi się wobler należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi