kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Haha ta wersja widocznie fabrycznie była bez. Nie chciałem popędzać wzdręg w kanibalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 piękna wzdręga, no i ciekawy kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 super fota, idealna na avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 jakiego aparatu używasz Kuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaniak1 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Czy zdjęcie jest autorstwa pana Waldemara Ptaka od cykad Pokutyckiego, w prawym górnym rogu jest info prawie niewidoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Radek dokładnie tak. Ostatnio często jeżdżę z Panem Waldkiem na ryby to i foty fajne mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaniak1 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Bardzo sympatyczny pan, niestety znam go tylko przez telefon , pewnie dużo się można od niego dowiedzieć na wspólnych wypadach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wczorajszy wypad zaowocował kilkoma kluseczkami , w tym jeden powyżej 40 cmwszystkie brały na czarno-złotego prixa ( chyba tak go nazywasz kubaS ) wszystkie brania były w bardzo silnym nurcie i tylko nieliczne wobki sobie z nim radziły - kubaSa najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Grzesiek bardzo sie cieszę, że masz takie efekty. Dzięki za foto.Kolejne Twoje wobki właśnie dosychają jutro wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Troche fotek bo sie nie obijam Choć przyznam, że ostatnio więcej siedze nad wodą Jest na fotkach 2 nowości ale to puściłem tylko tak na próbe dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Kuba ja ciągle czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Kurcze Piotrek. Sam mam w pudle 2 swoje wobki w tej chwili.Co chwile jakiś znajomy wpadnie a to, to a to tamto... Musisz sie uzbroić w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Uzbrojony jestem po zęby hehe spokojnie, mną sie nie przejmuj, mam na co łowić i jak Ci kiedys coś zostanie to wiesz .....Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Ty masz dwa a mi pozostał jeden - ale za to jak łowny wobki wyglądają świetnie a co do tych nowości to już po testach ??? jak pracują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 pracują bardzo fajnie, ale jeszcze nimi nie łowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Kuba jak wrócę to tak jak rozmawialiśmy przez tel,kilka smużaków chętnie przytulę... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Hehe Krystian do tego czasu to zrobie coś i pod CIebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 dzięki i trzymam za słowo...wybrałem już blank,wybór padł na SLXF1006-2 w sumie jeszcze konsultacje trwają,bo nie wiem jak ten blank ma się do mojego CTS-a 5-15g...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Wybór bardzo dobry moim zdaniem do tego, do czego potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Wybór bardzo dobry moim zdaniem do tego, do czego potrzebujesz wczoraj rozmawiałem z P.Krzysztofem,który zapewnia,że już z przynętami od 1g świetnie współpracuje ten blank... jeśli tak to,będzie to "to" czego szukałem...(sorki za ot)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Spoko Krystian jaki off top. Ja też na przyszły sezon sobie takiego zafunduje Jak na razie to jutro do mnie dotrze nowy kręciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 a co sobie "przytuliłeś"...?ja też myślę nad jakimś młynkiem,ale to jak już wrócę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Shimano Rarenium Ci4 2500 Fa Była okazja za 600zł zgarnąć nówke to zgarnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Kubo, ktoś Ci awatara podmienił A taki ładny był, amerykański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 A ten nie ładny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi