krystiano1981r Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 no Kuba nieźle to wygląda... już niedługo testy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Brawo.Coraz bardziej intrygują mnie twoje wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) No w końcu udało mi się wyskoczyć na krótkie testy nowych Chiperków. Testy uważam za udane. Sporo wywnioskowałem i wnioski wprowadze w życie. Wzdręgi waliły w nie bardziej zdecydowanie niż w paprochy choć okazów dziś nie było Edytowane 12 Czerwca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 na okazy przyjdzie jeszcze czas,najważniejsze,że wobki spodobały się rybą... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Pierwszy odlew z nowej foremki na robale i jestem baardzo zadowolony z parametrów robaka z formy.Waga 1.8g, pływający Praca wyżej na filmie. Wersja na fotkach zrobiona na szybko bo zaraz wyruszam na testy I zrobiłem sobie też takiego najmniejszego woba w mojej karierze jakieś 9-10 mm waga 0.70g Edytowane 15 Czerwca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Pierwszy odlew z nowej foremki na robale i jestem baardzo zadowolony z parametrów robaka z formy.Waga 1.8g, pływający Praca wyżej na filmie. Wersja na fotkach zrobiona na szybko bo zaraz wyruszam na testy DSC04648.JPGDSC04649.JPGrobal pierwsza klasa i najważniejsze,że do mnie trafi... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Apioo w nowych kolorkach A troche tych kolorków nowych bedzie, bo farbek tyle że ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Niezłe dropsy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dzięki Marek Twoje nie gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Za 2 tygodnie to dopiero będziesz miał kolorki......... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mój pędrak w środowisku naturalnym-H2O Pracuje super jak dla mnie Dziś wybieram sie żeby go potestować, co z tego wyjdzie-zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 jakaś pomyłka nastąpiła,bo to mój pędrak.... ale przetestować możesz Kuba,jak najbardziej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Znów nowe barwy bojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Kuba a ten biały u góry w czarne kropy,to tak zostanie..? jeśli tak to ja się na takiego też piszę fajne te pędraki,stonki,robale itd.... Edytowane 18 Czerwca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Tak zostanie taki Już Ci odlozylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 :lol: no i fajnie na późny wieczór może się okazać "numero uno " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Brzanówki 4 cm w przygotowaniu wersja Dr i płycej chodząca ciut A tu ostatnio spędzam bardzo dużo czasu-wersja wysprzątana-słabo ale zawsze swój kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 ciekawe Kuba te wabiki,pewnie też i klenia w nich zasmakują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 No myślę że i pstrągi Krystian stonki się lęgną jutro będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Musze sie zabrać za robote bo mnie niezle odstawiłeś młody hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Czy ja wiem czy tak odstawiłem Rzeźbienie jest nie dla mnie a Ty jesteś mistrzem w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 No myślę że i pstrągi Krystian stonki się lęgną jutro będą gotowe no to super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Brzanówki są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Brzanówki skończone Dr-ka jest neutral z Ownerkiem ul 10 a druga pływająca Edytowane 20 Czerwca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a tak nieśmiało zapytam,gdzie moje robaczki...? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi