bryka Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Może i ja bym musiał takim czymś pomajtać , nigdy na to nie łowiłem a lubie microspining także... Sprzedajesz je Kuba czy tylko sobie robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Michał, myśle że sie jakoś dogadamy Taki jig po pobudce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Na jeżynki lepsza jest kura, nie wiem z czego robisz ale jakieś sztywne się wydają. Kogut sztywniejszy, przynęta wolniej tonie, kura ładniej "pracuje" w wodzie. Dlatego kogut idzie do much suchych kura do wszelkich mokrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Właśnie oto chodzi, żeby przynęta wolniej opadała, brania baardzo często następują w opadzie, a jezeli wolniej opada to łatwiej wzdręgą to przechwycić.Jeżynki robie z kapki koguciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wieczorem troche sie nudziłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 a jednak to zrobiłeś Ty jajcarzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonnny Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wieczorem troche sie nudziłem. logo 2.jpg To ma tak finalnie wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 To ma tak finalnie wyglądać? Niee, no co ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Z racji tego że ostatnio pokończyły mi się śruciny to powstał Prix 2.5 Floating, bez jaja Poniżej praca tego modelu. Parametry:waga 1,4g dł 2.5cm, pływający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kuba no powiem Ci,że super wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Żywiczne Raptorki Tomyego w mojej adaptacji Tego z oczkiem w łebku jestem baaardzo zadowolony super lusterkuje i ma nieregularne odjazdy na boki, Tomek fajna ta konstrukcja, mi sie podoba, szapo ba Edytowane 29 Czerwca 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) całkiem miła dla oka ta szata.... Edytowane 29 Czerwca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 No Kubuś Ty do zdolny jesteś chłopak.Podobają mi się i ten z oczkiem w łebku jak mu dałeś dobrze na przód będzie też wymiatał bo próbowałem takiego rozwiązania na tym korpusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 No Tomek ten tak wymiata, że aż jak kumplowi pokazałem to był zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 ten z tymi trzema jajami to mi przypomina pewną damę z filmu "Pamięć absolutna" z Arnoldem,tylko ona nie miała trzech jaj tylko trzy..... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 @wedkarz19800 przeleciałeś z cukrem po wątkach jak stary wyjadacz .Jak się domyślam z ukrytymi intencjami... Kuba jaką długość ma boleniówka? Ile waży? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 @wedkarz19800 przeleciałeś z cukrem po wątkach jak stary wyjadacz .Jak się domyślam z ukrytymi intencjami... Kuba jaką długość ma boleniówka? Ile waży?8 cm 8g bez kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Dzięki, pytałem głównie ze względu na brzuszne oczko i jego odległość od tylnego. Te "fiutki", jak to poetycko nasz nowy kolega określił, zepchnęły je trochę zbyt blisko siebie i urodziło mi się pytanie czy czasem nie będą czepiał się kotwy o siebie. Przy ośmiu centymetrach jednak myślę, ze odległość jest wystarczająca, by zbroić nawet w szóstki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Tak, spokojnie Nie czepiają sie, zazwyczaj zbroje je w 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ja przy takiej długości wobka to już tylko 6-4, zresztą gdy nie muszę, nie schodzę poniżej 6, ale to już wymogi łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Jeszcze tylko ster można śmigać Ogl. to jest bardziej oliwkowy, ale nie mogłem tego uchwycić pstrykaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ostatnio byłem na testach jigów, w drugim rzucie wzdręga 34cm, ogólnie na cały dzień troche tego przerzuciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kuba,malowanko ładne nawet bardzo ładne....jigi to nie moja bajka,ale może kiedyś (tej zimy ) trzeba będzie próbować "coś" tam złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Sieczka boleniowa 5 cm i 2 prixy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi